To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

ASX Techniczne - ramki nawiewów i ramki głośników

marcin.plonsk - 24-07-2014, 12:38
Temat postu: ramki nawiewów i ramki głośników
witam czy macie może namiary na jakiś sklep internetowy gdzie można zamówić ramki ozdobne nawiewów i ramki ozdobne głośników. W serwisie oczywiście można zamówić ale jeszcze się dobrze czuje i komplet ramek na glosniki i nawiewy okolo 700 zł. Chodzi mi o takie srebrne ramki ozdobne do asxa wersja 2013 wzwyż po liftingu
kola12 - 25-07-2014, 10:04

Witaj.

Powiem szczerze, że w naszych sklepach internetowych nie spotkałem się z takimi ramkami. Ja takie ramki wynegocjowałem podczas zakupu auta. Co do innych sklepów to sprawdź na www.aliexpress.com

Proszę poniżej kilka aukcji:

http://www.aliexpress.com...1954624904.html

http://www.aliexpress.com...1954634767.html

A kupowanie na AliExpress nie różni się właściwie niczym od kupowania na allegro - może jest nawet bezpieczniejsze. Bo tam kupując przedmiot pieniądze nie trafiają do sprzedawcy tylko do depozytu w AliExpress i dopiero gdy potwierdzisz otrzymanie przesyłki to pieniądze trafiają do sprzedawcy. Wadą jest tylko dość długi czas oczekiwania na przesyłkę.

juras2013 - 25-07-2014, 14:32

kola12 napisał/a:

A kupowanie na AliExpress nie różni się właściwie niczym od kupowania na allegro - może jest nawet bezpieczniejsze. Bo tam kupując przedmiot pieniądze nie trafiają do sprzedawcy tylko do depozytu w AliExpress i dopiero gdy potwierdzisz otrzymanie przesyłki to pieniądze trafiają do sprzedawcy. Wadą jest tylko dość długi czas oczekiwania na przesyłkę.

Ja przelewasz pieniądze na alipay bez posiadania konta z ich banku?

kola12 - 25-07-2014, 14:36

Najnormalniej w świecie robię przelew ze swojego ROR w AliorBanku.
A kwota z USD jest przeliczana przez bank na PLN...

juras2013 - 25-07-2014, 15:16

Ja widze ze można zasilac na CITI bank w Singapurze
Tez tam przelewasz?
Jakie masz koszty transferu pieniędzy do tego kraju?

Nie widze mozliwosic przelewania z paypal na alipay -trochę szkoda bo było by to pewnie tansze

Pzdr.

kola12 - 25-07-2014, 22:32

ostatnio kupowałem światła do miska - kosztowały 95 $ po wpłacie wyszło 298 zł z groszami