Nasze Miśki - mati_z i jego CA1A
mati_z - 11-08-2014, 23:11 Temat postu: mati_z i jego CA1A Witam. Jestem tu nowy chociaż przyznam się, że forum podglądam od dawna
Niecałe 4 lata temu stałem się posiadaczem Colta CA0 z silnikiem 1.3. Mniej więcej tyle samo albo nawet dłużej jestem zarejestrowany na forum Coltmanii, ale przyszedł czas na zmianę auta i postanowiłem dołączyć do Waszego grona. Aktualnie poszukuję Galanta EA5A w wersji Sport Edition i chciałbym zapytać czy mogę liczyć na Waszą pomoc
Tutaj zdjęcie Colta, które znalazło się w kalendarzu Coltmanii w 2013 roku (jeszcze za czasów jego świetności):
Jogurt - 12-08-2014, 07:51
Witaj na forum. Colt wyglada zdrowo na tym foto, co go teraz boli? W dziale Galant jest odpowiedni temat o kupnie. Jak znajdziesz jakiegos to go wklej i pomozemy Ci go ocenić. Progi w Colcie ori czy włókno?
mati_z - 12-08-2014, 08:08
Colt wyglądał zdrowo, ale niestety w zeszłym roku miałem stłuczkę i teraz ma szary zderzak i czarną maskę
A progi założył poprzedni właściciel, nie są ori, ale też nie wiem od jakiego auta i są plastikowe.
Co do Galanta to dzisiaj będę dzwonił w sprawie jednego i jeśli po rozmowie będzie wart oglądania to wrzucę go do oceny
|
|
|