Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant V6, 1997r, sedan, turkusowy, Zabrze
ViERA.fX - 24-08-2014, 13:08 Temat postu: [EAx 97-04] Galant V6, 1997r, sedan, turkusowy, Zabrze GALANT 2.5 v6 LPG - STAG6

Kod: | Mitsubishi Galant VI, Sedan / Limuzyna
Rocznik:
1997
Przebieg:
175 000 km
Rodzaj paliwa:
benzyna+LPG
Silnik:
2500 cm³ (Moc 163 KM / 120 kW)
Skrzynia biegów:
manualna
Kolor:
niebieski-metallic
Liczba drzwi:
4/5
Układ kierowniczy:
po lewej stronie
Status pojazdu:
sprowadzony / zarejestrowany
Kraj pochodzenia:
Niemcy
Kraj aktualnej rejestracji:
Polska
Sprzedajesz podobne auto? Dodaj podobne ogłoszenie
Dodatkowe informacje
Cechy zewnętrzne:
alufelgi, światła przeciwmgłowe
Specjalny:
tuning
Bezpieczeństwo:
ABS, poduszki powietrzne, immobiliser
Komfort:
el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, radio, wspomaganie kierownicy, komputer, tapicerka welurowa, tempomat
Historia:
serwisowany w ASO, bezwypadkowy
Opis pojazdu
Witam...
Oferuje autko w bardzo dobrym stanie technicznym
wahacze w idealnym stanie bez luzów
zawieszenie przód nowe amortyzatory Bilstein
tarcze wymieniane około 8 miesięcy temu
wnętrze bardzo zadbane
silnik i skrzynia w bardzo dobrym stanie
klimatyzacja sprawna nabita
radio + zmieniarka na 12 płyt
2 letnia instalacja gazowa Stag6
auto posiada aktualny przegląd i ubezpieczenie
delikatna korozja na tylnych nadkolach
Proszę o kontakt pod tel. 604-358-092
|
zdjęcia
robertdg - 24-08-2014, 13:26
Ktos ostatnio był u tego sprzedawcy i dał opinie odnośnie innego auta http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=88561
Ze zdjęć widać, że korozja wychodzi zarówna na tylnych błotnikach jak i na kielichach pod maską, najlepiej tą informacje zweryfikować podczas osobistych oględzin
ViERA.fX - 24-08-2014, 15:46
Dzięki za szybką odpowiedź, widziałem tamten post, ale łudziłem się, że to prywatna osoba a nie "Pan Mirek"
Jeśli ktoś coś może pomóc w sprawie zakupu, byłbym zobowiązany, mój budżet to +/- 10000 pln i wszelkie porady i wskazówki będą "wynagrodzone"
Najbardziej interesują mnie oferty ze Śląskiego ale jak wiadomo, za GALANT'em to i na drugi koniec polski pojadę
robertdg - 24-08-2014, 18:41
Określ swoje wymagania minimalne
ViERA.fX - 26-08-2014, 00:00
minimalne wymagania - silnik 2.5 v6 zagazowany (byle dobrze) koniecznie sedan i co najważniejsze, manual jeśli chodzi o rocznik i przebieg to raczej LOTERIA więc nie jest to dla mnie bardzo istotne.
znalazłem takie ogłoszenie [link] i prosiłbym o opinie - wielkie dzięki
McCoy - 26-08-2014, 00:09
ViERA.fX napisał/a: | minimalne wymagania - silnik 2.5 v6 zagazowany (byle dobrze) koniecznie sedan i co najważniejsze, manual jeśli chodzi o rocznik i przebieg to raczej LOTERIA więc nie jest to dla mnie bardzo istotne.
znalazłem takie ogłoszenie [link] i prosiłbym o opinie - wielkie dzięki |
Z tych zdjec nie uzyskasz opinii .Wymyty i ma felgi złotopodobne...
meydey000 - 26-08-2014, 00:38
przerobiony na sporta. wymieniony przedni zderzak i cała tapicerka w środku. za dużo kombinowane było z nim.
ViERA.fX - 26-08-2014, 00:51
właśnie otrzymałem odpowiedź w sprawie zdjęć nadkoli, kielichów i wnętrza…
Kod: | Witam :) postaram się zrobić te zdjecia jednak nie wiem czy telefonem efekt będzie zadawalajacy. Nadkola z tyłu były robione dwa lata temu bez reperaturek, nie wiem ile to wytrzyma, jest to bolączka chyba każdego galanta, pod maską też co nieco było konserwowane głównie przy kielichach. Nie ukrywam że ślady korozji są ale autko ma już 17 lat. Kompletny rozrząd wymieniłem przy równych 200000, rok temu wszystkie 4 tarcze hamulcowe, przednie amortyzarory, kable i świece. Aukumulator w styczniu tego roku. Pozdrawiam. |
otrzymane zdjęcia…
GALANT foto
czy po tych zdjęciach nikt nie powie nic więcej, jechać czy odpuścić ???
[ Komentarz dodany przez: fj_mike: 04-09-2014, 20:22 ]
Jedno auto na temat.
robertdg - 26-08-2014, 08:20
Krzykawa to rzut beretem od DK94 tuż za Sławkowem, zatem z Tychów droga niemalże prosta poza węzłem S1-DK94 (objazd) auto z naklejkami MM, więc i może właściciel na forum (albo nieudzielający sie)
ViERA.fX - 31-08-2014, 17:33
nowe znalezisko, LINK pomożecie ?
Kod: | Oferta od:
Osoby prywatnej
Marka:
Mitsubishi
Model:
Galant
Poj. silnika:
2 500 cm3
Rok produkcji:
2001
Paliwo:
LPG
Moc silnika:
200 KM
Przebieg:
200 km
Typ nadwozia:
Sedan
Kolor:
Inny kolor
Sprzedam
Mitsubishi Galant (lift)
rok 2001
Nowy przegląd i ważne OC
Auto w pełni sprawne technicznie
Jeździ na gazie i na benzynie
zawieszenie i środek w bdb stanie
środek czysty i zadbany
Bogate wyposażenie
Airbag 4x
Tempomat
kontrola trakcji
ABS
Pełna elektryka
Klima tronik
Podgrzewane fotele
Dla zdecydowanej osoby możliwy duży upust + Gratis |
misza116 - 31-08-2014, 22:43
Tego chciano mi opchnąć 4 dni temu za mniej więcej 5000.
Był wtedy jeszcze walony w tył. Jak widać ktoś kupił, jeden dzień zajęło nawalenie szpachli, więc teraz usłyszysz, że prawy tył jest malowany w samym podkładzie, bo "był lekko przerysowany" . Jak znajdę foty, pokażę Ci jak lekko
A dodatkowo - pokrywa poduchy pasażera wklejona klejem, pompa wspomagania raczej nie istnieje, klima chyba nie działała, bo odparowanie szyb nawet po 2 minutach bez efektów (ale klimy dokładnie nie sprawdzałem), grill nieoryginalny - to widzisz pewnie, korozja pojawia się nawet na podłodze bagażnika, kępy trawy i ziemi na podwoziu + styl jazdy poprzedniego właściciela (miałem próbkę) - życzę powodzenia w ogarnianiu tych zwłok, ja za 5 tys bałem się tykać
TheDoctor - 01-09-2014, 00:15
200koni pod maską ma ten okaz
Paweł84 - 01-09-2014, 02:39
trup jakich mało, tez bylem oglądać. Cały przód malowany i to bardzo dziadowsko , tył już kiedyś bity, po ostatniej stłuczce aż szpachel pękła w bagażniku i dziury przez które było widać ziemie , pod tylnym podszybiem szpachla, sprzęgło do wymiany, totalny gruz !!!!!!! szkoda czasu i pieniędzy !!!!!
czarny.marcin - 01-09-2014, 02:49
TheDoctor napisał/a: | 200koni pod maską ma ten okaz |
tak przecież z opisu jasno wynika , że z tyłu butla z podtlenkiem LPG
Tomek - 01-09-2014, 08:42
przebieg też ma wyimaginowany
|
|
|