Zloty i Spoty - Zlot 2014 - podziękowania
Marcin-Krak - 31-08-2014, 16:24 Temat postu: Zlot 2014 - podziękowania To może zacznę, bo tematu nie widzę.
Dziękuję Organizatorom za Zlot.
Fajnie było można znów Was wszystkich spotkać. Niektórych po raz pierwszy:-)
Do zobaczenia mam nadzieję za rok.
areklbn - 31-08-2014, 16:51
Również dziękuje Organizatorom za super zlocik!!! Pozdrówka i do zobaczonka
grzesiopol - 31-08-2014, 17:25
To może i ja się przyłączę.
W imieniu swoim i innych organizatorów dziękuję wszystkim za wszystko.
Dziękuje uczestnikom za to, że byli.
Dziekuję Naszemu Gościowi Honorowemu Maćkowi Wisławskiemu że zaszczycił nas swoją obecnością.. A od siebie dziekuję, że mogłem z nim spędzić mile czas - po bliższym poznaniu stwierdziłem, że to jest taki sam człowiek jak my. Maciek po prostu jesteś wielki
Dziękuję wszystkim, którzy uczestniczyli w aukcji za to, że wsparli akcje MM Dzieciom
Dziękuję moim kolegom współorganizatorom i osobom pomagającym za wspólne działania
Dziękuję sponsorom za wsparcie finansowe bez którego część atrakcji nie miałaby miejsca.
Dziękuję Ośrodkowi Wodnik za gościnę.
Do zobaczenia na następnym zlocie hmmmm już 13-tym, ale ja nie jestem przesądny (aż tak bardzo)
Seichan - 31-08-2014, 17:42
Kochani, Grześ doskonale napisał i ja tylko mogę się dołączyć do jego podziękowań.
Dziękuję, że byliście.
Wybaczcie niedociągnięcia.
Bądźcie z nami w przyszłym roku.
I dziękuję tym, którzy wierzyli w nas i nas wspierali. DZIĘKUJĘ.
Misiek :) - 31-08-2014, 17:48
Dziękuje bardzo Wam wszystkim.
Podziękuje:
Organizatorom za podjęcie się, organizacje i przeprowadzenie prze-fajnego zlotu
Wszystkim MitsuManiakom za wspaniałą zabawę i atmosferę
Didżejom za poprowadzenie aukcji i dyskoteki
Ludziom z mazowieckiego, śląska, częstochowskiego, i wszystkim innymi, z którymi się bawiłem przy grilu.
Dziękuje za wszystkie brązowe, cytrynowe, żółte, niebieskie czyste i jeszcze jakieś inne fajne napoje energetyczne, którymi mnie poiliście.
Wszystkim, którzy głosowali na Sir Lancelota
Dziękuje wszystkim którzy mnie zaczepiali, zagadywali i powodowali, że przejście 50m trwało kilka razy ponad pół godziny
I dziękuje wszystkim, których spotkałem przelotnie.
Ogółem Diękuje wam wszystkim
P.S.
Tyle Was wszystkich spotkałem, porozmawiałem... Spamiętanie i spisanie wszystkich mordek i nicków zajęło by mi dużo czasu. więc pozdrowienia ogólne
Joann - 31-08-2014, 17:59
Ja również dziękuję bardzo za Zlot i wspaniałą zabawę Trunki pyszne!!!! Miło było Was widzieć Moja Kochana MitsuManiakowa Rodzinko!!!!!!!!
Sycior - 31-08-2014, 18:00
Ja również dziękuje wszystkim za przybycie Ciężko mi wymienić, komu za co itd, gdyż emocje jeszcze nie opadły. Był to mój pierwszy zlot i wrażenia jak najbardziej pozytywne. Część ludzi już znałem, ale fajnie się było zintegrować i fajnie było poznać nowych ludzi których tylko kojarzyłem po nickach z forum, nie wiem czy wszystkie twarze zapamiętam, ale za rok sobie odświeżę pamięć O dociągnięciach nie będę mówił bo liczy się dla mnie to że mile spędziłem weekend, także wszystkim dziękuje za przybycie.
Jak już mówiłem był to mój pierwszy zlot, ale na pewno nie ostatni
mmatulek - 31-08-2014, 18:13
Chciałem Wam wszystkim podziękować za świetny zlot, wspaniałą atmosferę i potrzymanie miśkowego entuzjazmu na cały przyszły rok. DO ZOBACZENIA.
yalook - 31-08-2014, 18:15
dzięki za zlot. dzięki dla organizatorów m.in. za podpowiedź jak sprawnie dostać się pod zamek do Lublina Dzięki dla Maćka Wisławskiego za wspólne zdjęcie Dzięki dla Cabaniarza z Rodziną za przygarnięcie do domku i wspólne biesiadowanie
pawe2605 - 31-08-2014, 18:55
My także serdecznie dziękujemy:)
koszmarek - 31-08-2014, 19:07
My również dziękujemy za wspaniałą zabawę. Dziekuję organizatorom za kawał dobrej roboty.
Za integrację przedzlotową, za spotkania po roku z przyjaciółmi, za ciepłe słowa i gorące przyjecie Piotrka Jemu również się podobało.
Dziękuję Firkowi, że znalazł chwilkę na przyjazd
Dziękuję Maciejowi Wisławskiemu za ciepłe powitanie, słowa i zdjęcia
Dziękuję mazowieckiemu za dwie noce zabawy w fantastycznym gronie!
Dzięki Miśkom, za wspaniały tydzień i wspólne wycieczki
Dziękuję Ekipie Bubowej, Morfich, Mjsystemów za wspaniałą integrację przed zlotem i uraczenie nas brązowym.
Dzięki wszystkim, którzy zauważyli moją Niunię fioletową i zagłosowali na nią. Dzięki Wam, mam puchar za rok bedzie wyglądała jeszcze lepiej !
Special thanks for Bodo and Christian and their family You are the best!
Dziękuję wszystkim tym, których nie widziałam cały rok, a nawet dłużej !
A ci co nie byli (tak, Jackie, do Cię mówię:P ) to niech żałują!
Sunderland86 - 31-08-2014, 19:12
Wielkie podziękowania dla organizatorów za wspaniały zlot
Był to mój pierwszy ale mam nadzieję że nie ostatni zlot, pozdrawiam wszystkich uczestników
mkm - 31-08-2014, 19:14
Nie będę się powtarzał... no dobra powtórzę się .
DZIĘKUJEMY!!!
cabaniarz - 31-08-2014, 19:20
Krótko, dzięki za wszystko
Misiek :) - 31-08-2014, 19:32
koszmarek napisał/a: | Dzięki wszystkim, którzy zauważyli moją Niunię fioletową i zagłosowali na nią. Dzięki Wam, mam puchar za rok bedzie wyglądała jeszcze lepiej ! |
My z Joann prawdopodobnie dokończymy protona... Śliwka (Niunia fioletowa) będzie co najwyżej druga...
I ja chciałem jeszcze pogratulować wszystkim zwycięzcom w konkursach i zawodach
Może by za rok dać chociaż dyplomik za drugie miejsce w konkursach najładniejszego auta...
|
|
|