To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - EA5W KONIECZNIE 5 koniecznie W i ASB

polaff - 02-09-2014, 11:42
Temat postu: EA5W KONIECZNIE 5 koniecznie W i ASB
Dzień dobry na wstępie jak przystało na nowego na forum wypadał by się przywitać.
Mam na imię Przemysław, z natury jestem nieśmiały i mieszkam w małym miasteczku w Polsce centralnej - konkretnie na Kujawach we Włocławku...
JEstem zainteresowany zakupem dość rzadkiego i intrygującego mnie od dawna auta jakim jest MMC GALANT.
Proszę o poradę.
Na auto planuję wydać około 10kpln świadom konsekwencji jakie wynikają z ceny.
Proszę o porady:
http://olx.pl/oferta/gala...html#62318908e9

http://olx.pl/oferta/mits...html#62318908e9

Pozdrawiam.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :finga: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

elvis512 - 02-09-2014, 13:00

w stopce masz Lexusa GS450h 4 gen i zawracasz sobie głowę Galem :) ? Chyba że to marzenie :) (również moje).

Pozdr

polaff - 02-09-2014, 13:05

Stoi takie coś w garażu:

Ale chcę mieć gala.
Swojego sprzedałem w maju:

a obecne auto, kupione jako zabawka i do pracy się nie sprawdza, bo zmieniły mi się po sprzedaży gala priorytety, ale doszedłem do wniosku, że to był błąd, dlatego chcę wrócić do braci MM :P

Tomek - 02-09-2014, 13:17

polaff napisał/a:

a obecne auto, kupione jako zabawka i do pracy się nie sprawdza, bo zmieniły mi się po sprzedaży gala priorytety, ale doszedłem do wniosku, że to był błąd, dlatego chcę wrócić do braci MM :P

haha

mówiłem Ci polaff, kupuj Galanta tylko młodszego

polaff - 02-09-2014, 13:25

tomek84, haha dobra dobra - wszyscy mi mówili. Problem w tym, że tylko gal mi się podoba jako wół roboczy do tego praktyczny i dynamiczny. Jakoś muszę się pozytywniej nastawić do jego bolączek...
Accordeonem jak jadę to nie mogę nikomu pomachać ani pomrugać czy zdjęć porobić bo musiał bym zamiast zdjęć filmy kręcić, a zamiast machania rękę do lusterka sobie przywiązać. Poza tym skończyły mi się kartki w kalendarzu do planowania wyprzedzania...

Fragu - 02-09-2014, 13:30

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kup rudy kolor, w ramach pozytywnego nastawiania się do bolączek :P A hamulce można zmienić :lol:

polaff - 02-09-2014, 13:32

Rudy już miałem, rdzewiał...
Fragu - 02-09-2014, 13:32

polaff, ale mniej widać :P Rdzewieje każdy.
polaff - 02-09-2014, 13:33

Fragu, widać, widać. Naj mniej widać na nierdzewiejących, czyli nie galach :)
Tomek - 02-09-2014, 13:41

Cytat:
tomek84, haha dobra dobra - wszyscy mi mówili. Problem w tym, że tylko gal mi się podoba jako wół roboczy do tego praktyczny i dynamiczny. Jakoś muszę się pozytywniej nastawić do jego bolączek...

prosta sprawa
jakby mi w najbliższych 3-4 latach przyszło kupić auto do przemierzania kilometrów w celach służbowych to też tylko EA5x bym szukał

polaff - 02-09-2014, 13:47

tomek84, zależy jakie kto ma priorytety, ja chce mieć też z tego przyjemność. Ja musze jeszcze kupić coś dla pracowników koniecznie w benzynie, koniecznie VAT-1 i w miarę niezawodne. Nie chcę już dawać mojego auta pracownikom, bo gal m.in po ich użytkowaniu musiał być sprzedany, a Honda ma już drzwi zarysowane...
misza116 - 02-09-2014, 14:13

polaff no to mnie z accorda wyleczyłeś ;)
Sprzedałem gala, bo chciałem accorda, albo mazdę 6, albo bmw e39...jak już obejrzałem wszystkie powyższe - zacząłem szukać gala.... :)

polaff - 02-09-2014, 14:17

misza116, nie no co Ty. Accord to rewelacyjne auto. Jesteś zainteresowany? Mam full opcja tylko bez skóry i navi. ZERO korozji i prawie cały fabryczny lakier.
Zapraszam do oglądania.
Poza tymi zaletami to nawet 3.5 V6 w legend to straszny muł.

misza116 - 02-09-2014, 14:26

polaff biorę jak zrobisz z niej czarnego Avance'a w skórze i tiptronicu :)
Póki co kupiłem wózek na zakupy, Vectra B 2,5 V6, świat opla przywitał mnie wyciekami oleju, płynu chłodniczego, i pewnie dużo jeszcze przede mną

demoniszcze - 02-09-2014, 14:29

polaff napisał/a:
Chciałem się ładnie pożegnać gdyż sprzedałem gala, pajero też chcę sprzedać, może ktoś kupi:)
Generalnie żegnam się z marką,
Za mondka kupuję lexa więc może pójdę w Toyotę...

Miło mi było tu gościć.
Pozdrawiam.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Witamy znowu :)