To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Zlot 2015 - Dyskusje mocno przedzlotowe

mjsystem - 05-09-2014, 07:00

Seichan napisał/a:
My również czekamy, kto przejmie od nas pałeczkę

Rzucisz pałeczkę, wróci bumerang :mrgreen: I tego sobie życzę z całego serca :twisted:

Seichan - 05-09-2014, 08:23

mjsystem napisał/a:
Rzucisz pałeczkę, wróci bumerang :mrgreen:

Sławku, czy sugerujesz, że mamy się w ogóle tej pałeczki nie pozbywać? :rolleyes:

Morfi - 05-09-2014, 09:01

Seichan, chyba macie obecnie najbardziej zgraną paczke i w Lubelskim jeszcze wiele do zobaczenia :)
koszmarek - 05-09-2014, 13:36

Seichan napisał/a:
mjsystem napisał/a:

Sławku, czy sugerujesz, że mamy się w ogóle tej pałeczki nie pozbywać? :rolleyes:

paleczki nie, ale ośrodek... ? :roll:

_Slawek_ - 05-09-2014, 14:44

koszmarek napisał/a:
Seichan napisał/a:
mjsystem napisał/a:

Możesz rozwinąć?

mjsystem - 05-09-2014, 18:28

Seichan napisał/a:
mjsystem napisał/a:
Rzucisz pałeczkę, wróci bumerang

Sławku, czy sugerujesz, że mamy się w ogóle tej pałeczki nie pozbywać?

To mój czwarty zlot, więc nie wiele pewnie wiem, ale tak kompaktowe miejsce to rzadkość. Nie trzeba nigdzie się oddalać, wszystko na miejscu, standard wczasowy, więc nie przeraża, odległość od centrum Polski niezbyt duża, Jezioro, trawa, boiska, restauracja, domki - wszystko na miejscu.
Nie pominę też świetnego organizatora, więc takie mam swoje zdanie.

Nie ograniczajmy nikogo, jeśli znajdzie się inny organizator i ośrodek, niech działa z naszym poparciem. Tylko czy się znajdzie, tego nie wiemy.

Wniosek jak powyżej. Nasz domek za rok nazwę "MitsuBuberang" :wink:

Firebee - 06-09-2014, 09:35

Jeśli organizatorzy Zlotu 2014r będą mieli siły to ja przyjeżdżam na pełne 3 dni do Firleja w przyszłym roku:)
Pamiętajcie, że to jubileuszowy Zlot, nie dość, że 13 to jeszcze w przyszłym roku mamy 10-o lecie klubu :)

a tak poza tym to ewentualnie Japan Motors przymierzałoby się do zorganizowania nam Zlotu we Warszawie, ale to daleka narazie historia...

a... i na następny ZLot przywożę kapelę metalową, która nam pokoncertuje :)

sieegurd - 06-09-2014, 17:30

mjsystem napisał/a:
Nie trzeba nigdzie się oddalać, wszystko na miejscu, standard wczasowy, więc nie przeraża, odległość od centrum Polski niezbyt duża, Jezioro, trawa, boiska, restauracja, domki - wszystko na miejscu.

Nie pominę też świetnego organizatora, więc takie mam swoje zdanie.

Ciężko się z nim nie zgodzić mj :)

Firebee napisał/a:
a... i na następny ZLot przywożę kapelę metalową, która nam pokoncertuje

O nareszcie normalna muzyka :twisted: Przy tych umca, umca flaki mi przewracało :D Ale ja tam nie jestem złośliwy :twisted:

Firebee - 06-09-2014, 17:59

https://www.youtube.com/watch?v=vx1JcGGHou8

tak było. bo kapela się rozwiązała

https://www.youtube.com/watch?v=QzCkpnN6vM4

tak jest...

z okazji 10 rocznicy mitsumaniaków będą z nami imprezować całe 3 dni:P

koszmarek - 06-09-2014, 19:16

_Slawek_ napisał/a:
koszmarek napisał/a:
Seichan napisał/a:
mjsystem napisał/a:

Możesz rozwinąć?

Jasne, już śpieszę :)

Grzyb w pościeli, grzyb za łóżkami, przechodnie pokoje, za cenę wcale nie aż tak atrakcyjną, a jak na to co zastaliśmy dość wysoką. Poza tym dwa razy mnie obsługa chciała naciąć na ponad 10zł i wielkie zdziwienie odstawiały owe dwie panie jak śmiałam zwrócić uwagę :)
Jeśli chodzi o kompaktowość to jak najbardziej miejsce jest cacy, ale czy w okolicy nie ma czegoś o chociaż ciut lepszym standardzie w stosunku do ceny(jeszcze nie sprawdzałam bo czasu brak)?
Yoshi, jak to u Was wyglądało w ośrodku? :)

Ja i tak dalej uważam że to był jeden z najlepszych zlotów z ostatnich lat :)

Yoshiko - 06-09-2014, 20:35

koszmarek napisał/a:
Yoshi, jak to u Was wyglądało w ośrodku?

ośrodek to za dużo powiedziane
prywatna działka z czterema nowymi domkami
i tylko my
standard: ***** (5 gwiazdek)
tylko odległość jakieś 15 min :doubt: pieszo
biegiem nie wiem trzeba by było zapytać Wojtka Marysię i Krystiana ;)

JCH - 06-09-2014, 21:15

Trudno się nie xgodzić z koszmarkiem, u nas w domku też jakość pościeli pozostawiała wiele do życzenia :roll: 2 noce można przekimać, dłużej - nie bardzo :)
Stan łazienki też był taki sobie ale może wynika to z tego, że łazienka używana była już od poniedziałku przez naszych współlokatorów ;)
Zresztą... w łazience byłem raptem 3 razy, głównie czas spędzałem na tarasie i w plenerze :)

Proszę nie traktować tego jako zarzut, że coś "nie halo" - stwierdzam tylko fakt.

O ile też sobie przypominam pisaliście, że Firlej jest w trakcie zmian. Może jest szansa, że do przyszłego roku właściciel coś tam jeszcze poprawi... :?:

vendetta - 06-09-2014, 21:25

U nas w domku drewnianym nie było problemów z grzybem, ale pod kołdrami nie spaliśmy tylko pod swoimi śpiworami, więc ciężko stwierdzić.
Ogólnie okolica sympatyczna, fajne jeziorko, wszystko blisko.

inq - 06-09-2014, 21:25

Grzyb grzybem - ale oczywiście nie powinno się to zdarzyć bez względu na cenę. Wokół jest jeszcze trochę domków na sąsiednich ośrodkach. Kilka osób przekonało się, że odległości te są nieprzerażające.

Szkoda tylko, że odbiegamy od tematu :twisted: ;)

Jackall - 06-09-2014, 21:28

JCH napisał/a:
Może jest szansa, że do przyszłego roku właściciel coś tam jeszcze poprawi...
Może czas oczekiwania na obiad :twisted: :twisted: :twisted: