Sporty Motorowe - Najpoważniejszy dzwon Maćka Wisławskiego
mjsystem - 09-09-2014, 19:16 Temat postu: Najpoważniejszy dzwon Maćka Wisławskiego Rajd Wisły 2014. Załoga TVN: Łukasz Byśkiniewicz i Maciej Wisławski.
https://www.youtube.com/watch?v=CtrTL48mj98
To pierwszy w karierze Łukasza i najpoważniejszy dla Maćka w całej długoletniej karierze.
Wyszli z tego cało, ale Maciek ma naruszony czwarty krąg
Właśnie rozmawiałem z Maćkiem. Najgroźniejszy moment to uderzenie bokiem auta w barierkę mostu i ominięcie około pięciu osób. Maciek twierdzi, że cudem uniknęli śmieci i oni i kibice.
Maciek chodzi w gorsecie. Czuje się całkiem dobrze, ale gorset trochę przeszkadza mu w codziennym życiu. Najbliższe rajdy musi odpuścić.
Macie serdeczne pozdrowienia od Wiślaka i prośbę, aby bezpiecznie uczestniczyć w kibicowaniu w rajdach.
Również w imieniu forum życzyłem szybkiego powrotu do zdrowia i ponownego udziału w sporcie.
Maćku! Życzymy Ci wszystkiego dobrego i w tech chwili chyba najbardziej powrotu do pełnej sprawności.
"....kurde, wiesz Sławek, ten sport jest cholernie niebezpieczny" - słowa Wiślaka.
sampler - 09-09-2014, 20:21
Myśle ze Wiślak miał jeden poważniejszy wypadek na rajdzie RAC w 97 r.
https://www.youtube.com/watch?v=ZanuYJI94as
Tak czy inaczej zdrówka zycze
mjsystem - 09-09-2014, 20:24
sampler napisał/a: | Myśle ze Wiślak miał jeden poważniejszy wypadek na rajdzie RAC w 97 r. |
Oba poważne, ale tak sam twierdził dziś w rozmowie.
jacek11 - 10-09-2014, 01:04
Podziwiam takich ludzi podejmują wielkie ryzyko... Szybkiego powrotu do zdrowia życzę
Bartek - 10-09-2014, 09:01
Sławku, jak będziesz miał kontakt z Maćkiem, przekaż nasze życzenia szybkiego powrotu do pełnej sprawności.
sampler, to był dużo groźniejszy dzwon niż wtedy z kilku przyczyn - po pierwsze wielokrotne rolowanie pięknie wytraca energię vs potężne uderzenie w twardą barierę. Po drugie, tamten wypadek był ok. 17 lat temu to też ma wpływ na organizm (z ciekawości sprawdziłem datę urodzin Maćka i jestem w szoku ), młody duchem, mając ciut ponad połowę lat Maćka, chciałbym być w jego formie fizycznej, ale kalendarz jest nieubłagany
mjsystem - 10-09-2014, 10:28
Cytat: |
Sławku, jak będziesz miał kontakt z Maćkiem, przekaż nasze życzenia szybkiego powrotu do pełnej sprawności. |
Zrobiłem to od razu.
Bartek - 10-09-2014, 11:00
Dzięki
Tomek - 10-09-2014, 11:08
Zdecydowanie poważniejszy niż ten z 1997 roku.
Pozostaje życzyć szybkiego powrotu do pełni sił i spotkania za rok.
Bartek napisał/a: | ok. 17 lat temu to też ma wpływ na organizm (z ciekawości sprawdziłem datę urodzin Maćka i jestem w szoku ) |
otóż to
mkm - 10-09-2014, 14:52
Ależ ten czas leci ...
1998:
i przy okazji lansik wspominkowy mojego niebieskiego cuda
Marcin-Krak - 10-09-2014, 19:14
Teraz się będę tam bał na rowerze jeździć...
|
|
|