Carisma - Ogólne - [Cari 1.9DI-D] Pilot Centralnego
wojtek2310 - 15-09-2014, 15:18 Temat postu: [Cari 1.9DI-D] Pilot Centralnego Witam . Szukałem dużo na forum ale takiego problemu nie miał nikt. Zaparkowałem auto zamknąłem pilotem gdy wróciłem po 2 h pilot juz nie otworzył ani nie zamknął. Baterie są dość nowe gdyż wymieniałem na wiosnę. Gdy wciskam lock lub unlock normalnie się pali lampka. Niby pilot nie potrzebny ale z lewej strony nie mogę otworzyć drzwi bo chyba zamek stanął a prawą to trochę uciążliwe . Może macie rade na zamek czymś przedmuchać?? Bo na chama to kluczyk się ułamie.
robertdg - 15-09-2014, 18:57
Najlepiej zdemontować, rozebrać, przeczyścić, przesmarować i poskładać zamek.
wojtek2310 - 16-09-2014, 14:50
A jak do tego się zabrać A nie lepiej wd psiknąć do zamka ?? A może ktoś wie co z pilotem ??
Problem się sam rozwiązał Pilot nabrał chęci i działa
fr0ro - 14-12-2014, 09:45
U mnie też pilot czasem łapie zwieche wtedy pomaga mi otworzenie pilota na sekundę żeby rozłączyć styki baterii i jak złożę z powrotem to zaczyna działać.
piwomojepaliwo - 15-12-2014, 18:57
Ogolnie jak pilot slaby to polecam juz rozgladac sie za nowym, najlepiej na allegro. Jak? Sprawdzcie moje posty - jest zalozony temat z programowaniem pilot i tam jest wsio opisane.
U mnie w pilocie tez sie diody swiecily, ale to nie gwarantuje tego ze pilot dziala w pelni prawidlowo.
|
|
|