To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Grandis Ogólne - artykuł na złomniku m.in. o grandisie

kcn - 03-10-2014, 09:30
Temat postu: artykuł na złomniku m.in. o grandisie
link

artykuł należy traktować chyba z przymrużeniem oka, choć dieselowcy mogą się wkurzyć troszkę :)

4tepian - 14-11-2014, 13:16

Mam 120 000 i nic mi się jeszcze nie popsuło :P FART? :D
kcn - 14-11-2014, 21:17

Tak trzymać ;) Odpukać w niemalowaną szpachle.
marecki338 - 14-11-2014, 21:31

ten portal pisze niedouczony dziennikarzyna , zdania wyrwane z kontekstu . wszystko fe poza dojcze maszine.
Jogurt - 14-11-2014, 21:39

marecki338 napisał/a:
ten portal pisze niedouczony dziennikarzyna , zdania wyrwane z kontekstu . wszystko fe poza dojcze maszine.
a czytasz czy tak piszesz bo ktoś na Mitsu warknął?
skull - 14-11-2014, 21:44

pierdu pierdu srajtu srajtu :) co ma piernik do wiatraka,nic nie napisano o Grandisie jako wanie,tylko przyczepił się silnika 2.0 TDI,jakby nie mógł tego napisać na przykładzie Pastucha jak mu tak nie leżą te silniki :P Bo sama konstrukcja Grandisa jak dla mnie bardzo udana i części nie są drogie,a że drogi był w zakupie nowy,no cóż nie dla psa kiełbasa :P Dzięki temu jeździmy naprawdę oryginalnymi autami :D
kcn - 16-11-2014, 00:46

Jak poczytać go ( tego złomnika) więcej to znowu gość tak od rzeczy nie gada. Ma swira na punkcie starego żelaza ale osobiście mi się to podoba.

Co do silników diesla w grandku to nie jest tajemnicą że jest to tdi z passata i wszelakie autorytety motoryzacyjne pisały o jego "średnioudaności" wiele.

także nie wińmy posłańca za złe wiadomości.

Choć jak pokazuje forum są osoby, które potrafią się z tym silnikiem dogadać. .. ;)

skull - 16-11-2014, 19:33

tylko ten posłaniec nie przynosi złych informacji,zwyczajnie pierdzieli jakieś kacapoły
cyt:" A w tym czasie na pewno zepsuje się coś innego, do czego części występują tylko w ASO, a ich cena to nerka, gałka oczna i lewe ucho." Większych bzdur dawno nie czytałem :mrgreen: Albo jest się rzetelnym dziennikarzem i sprawdza się o czym pisze,albo nie piszę się wcale :P Zresztą jakiś tam mierny pismak to zbyt gówniany temat,żeby się rozkręcać :lol: :lol:

kcn - 16-11-2014, 22:15

To jest jego blog a nie magazyn motoryzacyjny, pisze w swoim stylu i akurat cytat, który podałeś jest moim zdaniem całkiem fajny, widać że tekst jest naluzie z przymrużeniem oka i tak należy go traktować bo to nie wikipedia.

A że ASO w mitsu ma kosmiczne ceny to wystarczy przejrzeć forum mitsumaniaków i wpisy forumowiczów.

troche luzu, gość w zartobliwy sposób opisuje nie tylko mitsu lecz również inne marki.

Ja np. się uśmiałem poczym kupiłem grandisa ;)