Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.5 V6, sedan, 1997r, Radom
janini - 04-10-2014, 11:09 Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2.5 V6, sedan, 1997r, Radom Cześć,
rozglądam się już dłuższy czas za Galantem 2.5 V6. Natrafiłem na interesujący egzemplarz ale trochę daleko ode mnie z Bydgoszczy więc pomyślałem, że zapytam najpierw na forum co o nim sądzicie (a może to własność nawet kogoś z forum).
Link do ogłoszenia:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C34656096.html
CENA: 9.900zł
Model, Typ:
Mitsubishi Galant VIII, Sedan / Limuzyna
Rok produkcji:
1997
Przebieg:
179 000 km
Rodzaj paliwa:
Benzyna + LPG
Silnik:
2500 cm³
(Moc 163 KM / 120 kW)
Cechy zewnętrzne:
alufelgi, światła przeciwmgłowe
Bezpieczeństwo:
abs, poduszki powietrzne, immobiliser
Komfort:
klimatyzacja, centralny zamek, el. lusterka, el. szyby, podgrzewane fotele, tapicerka skórzana, wspomaganie kierownicy, radio / cd, tempomat
Historia:
pierwszy właściciel, bezwypadkowy, serwisowany w aso, garażowany, używany, sprawny
Skrzynia biegów:
manualna
Kolor:
zielony metallic
Liczba drzwi:
4/5
Układ kierowniczy:
po lewej
Przegląd:
01/2015
Ubezpieczenie:
02/2015
Pierwsza rejestracja:
02/2014
Status pojazdu:
sprowadzony / zarejestrowany
Kraj pochodzenia:
Austria
Kraj aktualnej rejestracji:
Polska
Witam mam do sprzedania Pieknego Galanta 2.5 v6.Jestem pierwszym wlascicielem w Polsce,auto zostało sciągnięte z Austrii 7 miesiecy temu,jest zarejstrowane oplacone i z pol rocznym nowym gazem sekwencyjnym,autko jest bardzo oszczedne jak na ten silnik a zarazem bardzo dynamiczne i szybkie,w aucie nic nie puka nic nie stuka silniczek chodzi rowno i ladnie.Galant jest bardzo zadbany srodek jest w super stanie wszystko dziala jak potrzeba,do tego ksiazka serwisowa z pieczatką serwisowania do 2012 roku komplet dokumentow i 3 pary kluczykow,przebieg samochodu orginalny.Wszystkie szyby w orginale.Wyposazenie:wspomaganie kierownicy,el.lusterka i 4x szyby,centralny zamek,wspomaganie kierownicy,4x poduszki powietrzne,tempomat,el.reg.siedzenia,abs,2x podlokietnik,radio CD USB,Skorzana tapicerka w super stanie,halogeny,alufelgi BBS 16,podgrzewane i chlodzone siedzenia,climatronic.Auto bez zadnego wkladu finansowego,Naprawde warto.
/////////////
Będę wdzięczny za wszelkie opinie jakie można wywnioskować z tego ogłoszenia.
Bartekkita - 04-10-2014, 12:54
poproś o dokładniejsze zdjęcia kielichów. Na podstawie tych zdjęć nie umiem ocenić, ale chyba ktoś coś tam już robił. Poproś o zdjęcia nadkoli. Wiadomo przebieg podejrzanie niski. No i dziwne, że założył gaz i sprzedaje go po 7 miesiącach.
dmi - 04-10-2014, 13:34
Za ładnie wygląda dowiedz się jaka instalacja gazowa i czy były robione nadkola.
ViBeZ - 05-10-2014, 19:24
Na końcu blach jest literka 'R' czyli dopiero co go zarejestrował. I już sprzedaje? Troche dziwne. Albo miłośnik i bardzo dba albo odpicowany na handel Wygląda bardzo ładnie więc warto pooglądać z bliska.
janini - 06-10-2014, 09:16
też mi podpadało.. sama instalacja 4.000 czyli cena auta to 5.900 - podpadające ale już nie mój problem - ogłoszenie zniknęło
teraz czekam spokojnie na inne
Tomek - 06-10-2014, 09:59
ViBeZ napisał/a: | Na końcu blach jest literka 'R' czyli dopiero co go zarejestrował. I już sprzedaje? |
chyba logiczne
bo Radom to zagłebie handlarzy Galantami
Maximus1005 - 28-10-2014, 21:47
z tym się nie zgodzę owszem zdarzają się galanty w Radomiu i okolicy ale zagłębię to Zabrze Gliwice i okolice Łodzi, Zduńskiej Woli i Gubin
gawron - 29-10-2014, 09:44
Dokładnie zgadzam się z Maximusem. Poza tym pisanie że "chyba coś było robione" widząc ładne zdjęcie to żenada. Lepiej nic nie pisac.
|
|
|