To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - A miałem dzi¶ nie pić...

Jackie - 23-10-2005, 22:32
Temat postu: A miałem dzi¶ nie pić...
Mam zamiar urżn±ć się jak kłoda dzi¶...Mamy najgłupszy naród ¶wiata...ech...
Anonymous - 23-10-2005, 22:37
Temat postu: Re: A miałem dzi¶ nie pić...
Jackie napisał/a:

Nie jest tak Ľle. Tych, co się chc± dzi¶ urżn±ć jest całkiem sporo Jacku. A więc urżnijmy się dzi¶ narodowo ;-)

Jackie - 23-10-2005, 22:41
Temat postu: Re: A miałem dzi¶ nie pić...
Fido__ napisał/a:
Jackie napisał/a:

Nie jest tak Ľle. Tych, co się chc± dzi¶ urżn±ć jest całkiem sporo Jacku. A więc urżnijmy się dzi¶ narodowo ;-)

Tomek, jak widać jest ich za mało....Pocieszam się tym, że w¶ród normalnych ludzi s± też wykształceni chemicy - może wymy¶l± co¶ na eliminację głupoty?? (najlepiej ostateczn±)

josie - 23-10-2005, 22:46

Pozostało nam czekać na ptasi± grypę - podobno na kaczory też działa...
luk_szc - 23-10-2005, 22:57

będzie IV rzesza pospolita
JCH - 23-10-2005, 23:17

U mnie się rozpadało (a nic na to nie wskazywało jeszcze po południu). Przyrodzie chyba też nie w smak to co zostało wybrane.

PS. Ja się w takim razie pytam sk±d były te głosy skoro się wszyscy użalaj±. No sk±d :?:

luk_szc - 23-10-2005, 23:22

Poszły chyba niestety od Leppena
Anonymous - 24-10-2005, 00:16

od bezrobotnych, nierobow, emerytow, moherowych babc od rydzyka i innych co licza na socjalne podejscie panstwa do obywateli bo oni sami na siebie robic nie beda przeciez.... :/
Anonymous - 24-10-2005, 00:16

Rydzyk na antenie nawolywal do glosowania na kaczora, babcie poszly i kaczor wygral.. :lol:

Niedlugo bedzie placz i zgrzytanie zebow

Student - 24-10-2005, 06:11

Z kim bym nie rozmawiał to wszyscy na Tuska, ludzie jak to się stało, mamy państwo bez lewicy fenomen na skalę Swiata, w moich czarnych my¶lach przypominam sobie FOLWARK ZWIERZĘCY, po obsadzeniu wszystkich spółek, urzedów itd. aparat PIS będzie tak silny że kolejne wybory a wła¶nie może już nie będzie wyborów IV RZESZA...............
Anonymous - 24-10-2005, 07:24

A czasem to podlaskie i mazowieckie to na Kaczora nie głosowało? :twisted:
A mi szkoda było nawet piwa wyci±gn±ć :wink:
Trudno, niech się Kaczory wykaż± co potrafi±, maj± pełne pole do (PO)?Pisu. Tylko jak znam życie, za parę miesięcy który¶ z braci, wyjdzie na mównicę i powie: "chcielim kurna my dobrze ino nie wiedzielim, że kaso pusto"

igi - 24-10-2005, 08:15

eMBe napisał/a:
A czasem to podlaskie i mazowieckie to na Kaczora nie głosowało?

:roll: NIESTETY :evil:

ChiKenn napisał/a:
od bezrobotnych, nierobow, emerytow, moherowych babc od rydzyka i innych co licza na socjalne podejscie panstwa do obywateli bo oni sami na siebie robic nie beda przeciez

To chyba najlpsze podsumowanie wyborców Kaczyńskiego

P.S. Pracowałem przy wyborach w miescie Białystok i wniosek jest jeden. NA 161 OKW Kaczyński wygrał prawie wszedzie :oops: . Tusk za to wygrał i to zdecydowanie w 2 okregach! Jeden t areszt ¶ledczy a drugi to wiezienie :|

Hubeeert - 24-10-2005, 08:18

Jackie napisał/a:
może wymy¶l± co¶ na eliminację głupoty?? (najlepiej ostateczn±)

Jest - wzór chemiczny to Pb - najlepiej skutkuje podawane w 9mm dawkach.
W przypadku braku reakcji powtórzyć.
Przed podaniem skontaktuj się z grabarzem.

Artii - 24-10-2005, 08:53

ChiKenn napisał/a:
NA 161 OKW Kaczyński wygrał prawie wszedzie :oops: . Tusk za to wygrał i to zdecydowanie w 2 okregach! Jeden t areszt ¶ledczy a drugi to wiezienie :|

Tusk wygral w aresztach sledczych bo sie prawa nie boja, a wiedza ze jak kaczynski wygra a cos przeskrobia to maja pozamiatane.

Przyznam sie bez bicia ze nie bylem wczoraj glosowac bo jestem zdeczka chory.

Anonymous - 24-10-2005, 09:01

ja wczoraj po wynikach piwo pilem i gralem w pontifex II - polecam :)
moja dziewczyna mawia ze jak nie zda kolejnego egzaminu na prawko to pojdzie sie wykrwawic pod P(omorski)ORD...
mam nadzieje ze tym razem zda, jak nie to ide sie wykrwawic razem z nia, bo majac prezydenta nizszego
o 2 glowy czuje sie zle...