Off Topic - A miałem dzi¶ nie pić...
Jackie - 23-10-2005, 22:32 Temat postu: A miałem dzi¶ nie pić... Mam zamiar urżn±ć się jak kłoda dzi¶...Mamy najgłupszy naród ¶wiata...ech...
Anonymous - 23-10-2005, 22:37 Temat postu: Re: A miałem dzi¶ nie pić...
Jackie napisał/a: | Mam zamiar urżn±ć się jak kłoda dzi¶...Mamy najgłupszy naród ¶wiata...ech... |
Nie jest tak Ľle. Tych, co się chc± dzi¶ urżn±ć jest całkiem sporo Jacku. A więc urżnijmy się dzi¶ narodowo
Jackie - 23-10-2005, 22:41 Temat postu: Re: A miałem dzi¶ nie pić...
Fido__ napisał/a: | Jackie napisał/a: | Mam zamiar urżn±ć się jak kłoda dzi¶...Mamy najgłupszy naród ¶wiata...ech... |
Nie jest tak Ľle. Tych, co się chc± dzi¶ urżn±ć jest całkiem sporo Jacku. A więc urżnijmy się dzi¶ narodowo |
Tomek, jak widać jest ich za mało....Pocieszam się tym, że w¶ród normalnych ludzi s± też wykształceni chemicy - może wymy¶l± co¶ na eliminację głupoty?? (najlepiej ostateczn±)
josie - 23-10-2005, 22:46
Pozostało nam czekać na ptasi± grypę - podobno na kaczory też działa...
luk_szc - 23-10-2005, 22:57
będzie IV rzesza pospolita
JCH - 23-10-2005, 23:17
U mnie się rozpadało (a nic na to nie wskazywało jeszcze po południu). Przyrodzie chyba też nie w smak to co zostało wybrane.
PS. Ja się w takim razie pytam sk±d były te głosy skoro się wszyscy użalaj±. No sk±d
luk_szc - 23-10-2005, 23:22
Poszły chyba niestety od Leppena
Anonymous - 24-10-2005, 00:16
od bezrobotnych, nierobow, emerytow, moherowych babc od rydzyka i innych co licza na socjalne podejscie panstwa do obywateli bo oni sami na siebie robic nie beda przeciez.... :/
Anonymous - 24-10-2005, 00:16
Rydzyk na antenie nawolywal do glosowania na kaczora, babcie poszly i kaczor wygral..
Niedlugo bedzie placz i zgrzytanie zebow
Student - 24-10-2005, 06:11
Z kim bym nie rozmawiał to wszyscy na Tuska, ludzie jak to się stało, mamy państwo bez lewicy fenomen na skalę Swiata, w moich czarnych my¶lach przypominam sobie FOLWARK ZWIERZĘCY, po obsadzeniu wszystkich spółek, urzedów itd. aparat PIS będzie tak silny że kolejne wybory a wła¶nie może już nie będzie wyborów IV RZESZA...............
Anonymous - 24-10-2005, 07:24
A czasem to podlaskie i mazowieckie to na Kaczora nie głosowało?
A mi szkoda było nawet piwa wyci±gn±ć
Trudno, niech się Kaczory wykaż± co potrafi±, maj± pełne pole do (PO)?Pisu. Tylko jak znam życie, za parę miesięcy który¶ z braci, wyjdzie na mównicę i powie: "chcielim kurna my dobrze ino nie wiedzielim, że kaso pusto"
igi - 24-10-2005, 08:15
eMBe napisał/a: | A czasem to podlaskie i mazowieckie to na Kaczora nie głosowało? |
NIESTETY
ChiKenn napisał/a: | od bezrobotnych, nierobow, emerytow, moherowych babc od rydzyka i innych co licza na socjalne podejscie panstwa do obywateli bo oni sami na siebie robic nie beda przeciez |
To chyba najlpsze podsumowanie wyborców Kaczyńskiego
P.S. Pracowałem przy wyborach w miescie Białystok i wniosek jest jeden. NA 161 OKW Kaczyński wygrał prawie wszedzie . Tusk za to wygrał i to zdecydowanie w 2 okregach! Jeden t areszt ¶ledczy a drugi to wiezienie
Hubeeert - 24-10-2005, 08:18
Jackie napisał/a: | może wymy¶l± co¶ na eliminację głupoty?? (najlepiej ostateczn±) |
Jest - wzór chemiczny to Pb - najlepiej skutkuje podawane w 9mm dawkach.
W przypadku braku reakcji powtórzyć.
Przed podaniem skontaktuj się z grabarzem.
Artii - 24-10-2005, 08:53
ChiKenn napisał/a: | NA 161 OKW Kaczyński wygrał prawie wszedzie . Tusk za to wygrał i to zdecydowanie w 2 okregach! Jeden t areszt ¶ledczy a drugi to wiezienie |
Tusk wygral w aresztach sledczych bo sie prawa nie boja, a wiedza ze jak kaczynski wygra a cos przeskrobia to maja pozamiatane.
Przyznam sie bez bicia ze nie bylem wczoraj glosowac bo jestem zdeczka chory.
Anonymous - 24-10-2005, 09:01
ja wczoraj po wynikach piwo pilem i gralem w pontifex II - polecam
moja dziewczyna mawia ze jak nie zda kolejnego egzaminu na prawko to pojdzie sie wykrwawic pod P(omorski)ORD...
mam nadzieje ze tym razem zda, jak nie to ide sie wykrwawic razem z nia, bo majac prezydenta nizszego
o 2 glowy czuje sie zle...
|
|
|