To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

ASX Techniczne - [1.6] Centralka czujników parkowania.

Staford - 20-10-2014, 22:15
Temat postu: [1.6] Centralka czujników parkowania.
Potrzebuje dostać się pod deskę rozdzielczą, a dokładniej w miejsce gdzie jest zainstalowana centralka od czujników parkowania (dodane jako "bonus" przy zakupie auta) - od strony kierowcy, przy nawiewie, pod szybą - zakładam, że to jest to miejsce, bo widziałem jakiegoś magika w ASO, grzebiącego właśnie w tym miejscu.
Nie mam pojęcia jak się do tego zabrać, co odkręcić, co zdjąć żeby nie urwać jakiś zatrzasków...
Moja cierpliwość do świerszczy w tym miejscu, skończyła się dwa dni po wizycie w serwisie, właśnie w rzeczonej sprawie...

jan1994 - 21-10-2014, 16:16

To wersja blue sky edition nie ma oryginalnych czujników parkowania ? Ciekawym o co jeszcze ta wersja auta w porównaniu z INTENSE została okrojona. Jednym słowem Mitsubishi schodzi na psy :lol: .
Nie wiem dlaczego szukasz centralki czujników parkowania, ale mając gwarancję ja bym nic samodzielnie w aucie nie robił. Po to jest gwarancja i moim zdaniem należy z niej korzystać.

juras2013 - 22-10-2014, 07:18

BluseSky wersja nie ma fabrycznych czujników parkowania ale nie ma też w podłokietniku wejścia audio - tylko USB tam jest
Dla mnie to nie ma większego znaczenia bo czujniki przód-tył dodali mi w salonie a z wejścia audio i tak nie korzystam. Wolę podłączać pendrive/HDD przez port USB