Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.5, Avance, Niebieski, Koscierzyna
mitcari - 03-11-2014, 13:32 Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2.5, Avance, Niebieski, Koscierzyna Witam serdecznie. Szukam swojego drugiego Gala ,bardziej pewnego niż pierwszy i sedanik.
Opis ogłoszenia
Witam. Mam do sprzedania nietuzinkowe auto jakim jest Mitsubishi Galant w mało spotykanej wersji AVANCE. Pojazd sam sprowadziłem w kwietniu 2012 r z przebiegiem 228 tyś km . Jestem jego trzecim właścicielem a pierwszym w kraju. Misiek ma bardzo dynamiczny silnik 2.5 V 6 160 km . Po sprowadzeniu zamontowałem instalacje gazową z górnej półki BRC koszt 4400 zł. Spalanie 9-10l na trasie/ 13l w mieście. Komplet opon zimowych na 15. Auto posiada oryginalny przebieg 273 tyś km nie jak te swierzynki po ok 120 tyś. Wymieniono wiele części. Nowe przednie i tylnie tarcze hamulcowe i klocki, wymienione uszczelki pod pokrywą zaworów, przednie wahacze górne, przednie sprężyny, swiece i kable zapłonowe NGK. Zrobione i zakonserwowane przednie kielichy. Pojazd zadbany i bogato wyposażony klimatyzacja działa. Auto ma też kilka wad: zarysowany zderzak z przodu(otarcie o krawężnik), odpryski od kamieni na zderzaku, za jakiś czas będzie trzeba zająć się tylnymi nadkolami.
O Galanta dbam jak tylko mogę i środki pozwolą. Cenę uważam z atrakcyjną.
Zdjęcia
misza116 - 03-11-2014, 14:30
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=89559
fj_mike - 12-11-2014, 20:23
Auto sprzedane.
Nawet już uszkodzone.
Zamykam.
|
|
|