Małopolskie - Wielka prośba o pomoc.
LEWY - 16-11-2014, 09:43 Temat postu: Wielka prośba o pomoc. Mam wielką prośbę o obejrzenie jednego autka.
Chodzi o tego oto eclipsa
http://www.gumtree.pl/cp-...e-2-0-469049799
Wiem, wiem wygląda i zapewne jest szrotem, ale zawsze chciałem by w domu była targa a zbliżają się święta i bardzo chciałbym zrobić z niego prezent.
Nie mogę doprosić się właściciela o zdjęcia a szkoda mi pieniędzy by jechać po niego z lawetą w jedną stronę 615km.
Głównie chodzi mi o to czy to nie jest jakiś składak z 5 eclipsów.
Jeżeli to nie było by bardzo kłopotliwe i ktoś miał by chwilę by go zobaczyć byłbym bardzo wdzięczny (oczywiście pokryje koszty )
Pozdrawiam
Michał
601 665 204
kisian - 16-11-2014, 17:20
Oglądałem go tydzień do tyłu. Jak na moje laickie oko raczej wygląda na egzemplarz składający się z jednej całości. Moje oględziny były pobieżne oczywiście. Ze słów właściciela dowiedziałem się że nie chce się wkręcać na obroty. Technicznie pewnie cały do kapitalki, blacharsko tyle co zauważyłem poszycie drzwi kierowcy do wymiany/klepania, lewy przedni błotnik chyba też. Dach raczej cieknie bo zarzucił komisant gumowy dywanik z bagażnika. Gość zarzeka się że "kocha" Eclipsy. Raczej chce go sprzedać na części. Jak to auto było wystawiane na sprzedaż w całości to jego cena wahała się pomiędzy 2900zł a 3600zł. Przy takiej cenie może być trudno z jego ratowaniem. Ostatnim czasem w Austrii był taki ładny Eclipse do sprzedania za 1800Euro
LEWY - 16-11-2014, 22:49
Dzięki wielkie za informacje
Możesz puścić mi sygnał czy smsa, oddzwonię bo chciałbym porozmawiać o nim.
Jeszcze raz dziękuję bardzo za informacje
kisian - 19-11-2014, 17:30
Mój telefon 511438113
Tu widać go na streetview
19 Na Łąkach
Kraków, Województwo małopolskie
Więcej mógłby chyba obejrzeć Marcin Krak, on jak pamiętam miał Eclipsa.
Auto Stoi w tym komisie
http://auto-tyranski.otomoto.pl/
Marcin-Krak - 19-11-2014, 20:48
kisian napisał/a: | Więcej mógłby chyba obejrzeć Marcin Krak, on jak pamiętam miał Eclipsa. |
Ja nie miałem Eclipsa.
Tego znam z widzenia - ale to raczej nie wiele da zainteresowanemu.
Ten samochód w tym komisie stoi już od bardzo dawna. Pojawia się i znika. I tak już chyba z dobre 2 lata jest.
|
|
|