Pajero III - Tylne kierunkowskazy
PiotrGdynia - 03-12-2014, 20:43 Temat postu: Tylne kierunkowskazy Witam
Mam problem z tylnymi kierunkami kiedy je włączam pierwsze trzy "mrygnięcia" są normalne a póżniej przyspieszaja a tylne zarowki tylko sie żarzą przednie swieca normalnie. Awaryjne tez swieca normalnie. Czy powinienem zaczac od sprawdzenia masy czy przerywacza? Ktoś podpowie
n_bart - 03-12-2014, 21:49
Nic nie sprawdziłeś a od razu pytasz???
...ją zanim bym zapytał sprawdził bym cokolwiek- zaczynając od masy...
Pozdrawiam.
sebastian_98765 - 03-12-2014, 22:58
n_bart napisał/a: | Nic nie sprawdziłeś a od razu pytasz???
Pozdrawiam. |
A co w tym pytaniu jest dziwnego, że aż trzy znaki zapytania?, że niczego nie sprawdził a śmiał zadać pytanie? Jakieś zasady? Np najpierw sprawdż wszystko a dopiero potem korzystaj z wiedzy i doświadczeń innych kolegów z forum. Przecież o to chodzi, żeby tutaj się dzielić wiedzą i doświadczeniami a nie po omacku "wyważać otwarte drzwi".
Wracając do tematu miałem podobny problem i wystarczyło przeczyścić z rdzy oprawkę żarówki. Ja to zrobiłem Dremelem i papierem ściernym. Może to wystarczy.
Pozdrawiam
n_bart - 04-12-2014, 07:33
sebastian_98765 napisał/a: | n_bart napisał/a: | Nic nie sprawdziłeś a od razu pytasz???
Pozdrawiam. |
A co w tym pytaniu jest dziwnego, że aż trzy znaki zapytania?, że niczego nie sprawdził a śmiał zadać pytanie? Jakieś zasady? Np najpierw sprawdż wszystko a dopiero potem korzystaj z wiedzy i doświadczeń innych kolegów z forum. Przecież o to chodzi, żeby tutaj się dzielić wiedzą i doświadczeniami a nie po omacku "wyważać otwarte drzwi". |
Się zrobił OT. Chodzi mi oto , żeby nie było wpisów na forum pt. Zepsuł mi się samochód, nie jeździ .
Jak pewnie zauważyłeś to napisałem koledze swoją sugestie.
Pozdrawiam
|
|
|