To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.0, 2002r, kombi, Góra

rafalsky - 11-12-2014, 14:46
Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2.0, 2002r, kombi, Góra
Witam,

Proszę o opinię na temat samochodu.

Link:

OLX

Kod:
Galant 2002 rok 2.0 16V 133 KM
 Góra Dodane o 11:54, 29 Listopada 2014, ID ogłoszenia: 115595337
6 300 zł
Do negocjacji
Galant 2002 rok 2.0 16V 133 KM Góra - image 1
Oferta od:
Osoby prywatnej
Marka:
Mitsubishi
Model:
Galant
Poj. silnika:
1 997 cm3
Rok produkcji:
2002
Paliwo:
Benzyna
Moc silnika:
133 KM
Przebieg:
250 000 km
Typ nadwozia:
Kombi
Kolor:
Czarny
Stan techniczny:
Nieuszkodzony

Witam mam do sprzedania sprowadzonego z Niemiec Galanta w bardzo dobrym stanie technicznym, nowe tarcze oraz klocki hamulcowe, opony zimowe w super stanie, tapicerka niepowycierana auto posiada 4 poduszki powietrzne, centralny zamek, immobilizer, climatronic, radio CD, zegary high contrast, ABS, elektryczne szyby, elektryczne lusterka + składane

Więcej informacji pod nr tel

Podobno bezwypadkowe, Sprzedający przyznał że maska była malowana.
Wyposarzenie:
nowe tarcze oraz klocki hamulcowe,
opony zimowe w super stanie,
tapicerka niepowycierana auto posiada 4 poduszki powietrzne,
centralny zamek, immobilizer,
climatronic,
radio CD,
zegary high contrast,
ABS,
elektryczne szyby,
elektryczne lusterka + składane

Pod tym Linkiem dodatkowe zdjęcia które uzyskałem od sprzedawcy.
LINK

Pozdrawiam,

sveno - 11-12-2014, 21:11

coś tu jest nie tak. Plastiki pod deską nie powinny być czarne? Do tego tapicerka, pierwszy raz taką widzę, boczki drzwi obszywane.
Ogólnie ładny, nadkola zrobione itp.

robertdg - 11-12-2014, 21:14

Tapicerka i plastyki są zgodne z wersją, auto wypadałoby obejrzeć na żywo
Tomek - 11-12-2014, 21:26

sveno napisał/a:
coś tu jest nie tak. Plastiki pod deską nie powinny być czarne? Do tego tapicerka, pierwszy raz taką widzę, boczki drzwi obszywane.

sveno !! podudka

to jest Elegance
zobacz na moje kombi
przed swapem wnętrza wyglądało dokładnie tak samo
wszystko jest w jak najlepszym porządku (choć to akurat brzmi śmiesznie w przypadku Elegance :) )

rafalsky - 11-12-2014, 21:54

Witam szanownych kolegów,

Czy jesteście w stanie określić czy auto było bite? Zastanawia mnie przez kielich z tego zdjęcia:

https://mega.co.nz/#!5I5hGb4C!6Gd5IR2EjOpBNPOffWaJ4qCuX-Jt75hYto2QizpeYck

mkm - 12-12-2014, 05:16

rafalsky, kielich to pikuś -gorzej drzwi wyglądają i nie chodzi mi o rdzę - ale dziwicą raczej nie jest.
Cos sie działo ze środkowym słupkiem od strony kierowcy, coś się działo z tyłem, coś się działo z przodem.
Albo pisz o kolejne zdjęcia, albo jedź i oglądaj na żywo, bo zdjęcia które Ci wysyła niezbyt się do czegokolwiek nadają.
Po tablicach widzę, że "chwilę" stoi, więc wzmożona czujność przy papierach wskazana :wink:

robertdg - 12-12-2014, 07:55

Z jakiegoś powodu byl malowany, a jeden ze zgrzewów wygląda jakby byl tylko imitacją wykonaną wiertłem, trudno oceniać po zdjęciu, jezeli jednak tak jest to świadczyć będzie o początkach korozji (oby tylko)
rafalsky - 12-12-2014, 11:18

Stoi przynajmniej od sierpnia, gdzie zaczynał z ceną 7900. Już wtedy myślałem o jego zakupie ale nie było czasu jechać. Teraz cena jest dość niższa (podejrzana).
Sam niestety nie znam się dobrze na samochodach, dlatego zamieściłem ogłoszenie tutaj z prośbą o opinie.
Auto mi się podoba ale nie wiem czy warto, rdzą się nie przejmuję. Bardziej niepokojące jest to że był bity. O jakie jeszcze zdjęcia mogę poprosić sprzedającego?

robertdg - 12-12-2014, 18:36

Może napisz na podforum regionalnym http://forum.mitsumaniaki...926b6bee532eb3c dogadasz się z kimś aby podjechał obejrzeć auto za odpowiednią gratyfikacja, no chyba że wolisz samemu smigac przeszło 350km w jedną stronę