[97-04]Galant EAxA/W - Urwana kierownica...Szcześliwego Nowego 2015r.
McCoy - 20-12-2014, 01:52 Temat postu: Urwana kierownica...Szcześliwego Nowego 2015r. Wczoraj jadąc po polskiej płatnej autostradzie wpadłem w przełomy i urwała mi się kierownica.Nie wiem co teraz z tym zrobić.Pospawać jakoś czy dorobić tulejkę? P.S.Poza tym chciałbym Wam drodzy Mitsuholicy życzyć Zdrowych i Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2015.Bezpiecznych oraz bezawaryjnych kilometrów oraz dużo zdrowia i przede wszystkim szczęścia,bo na pokładzie TU-154 nr 101 wszyszcy byli zdrowi ale zabrakło szczęścia...
plecho1 - 20-12-2014, 06:37
Ale co dokładnie Ci się urwało? Dla bezpieczeństwa uszkodzony element najlepiej wymienić na nowy - sprawny bo jakieś spawanie czy innego rodzaju łączenie w tym przypadku może być niebezpieczne dla Ciebie i innych uczestników ruchu.
A tak poza tym także życzyć Zdrowych i Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2015
robertdg - 20-12-2014, 08:09
Może ma to jakiś związek z http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=16423
Domyslam się, że sama kierownica Ci nei odleciała bo raczej byś tego nie napisał, jeżeli dostrzegasz uszkodzenie to zrób zdjęcie i wklej je, jezeli się okaże że kolumna jest uszkodzona to kup używaną kolumne, zdemontuj własną, osprzęt przenieś do "nowej" i zamontuj nowa, ewentualnie nówka za 240dolców plus opłaty transportowe
polaff - 20-12-2014, 08:19
Przecież: McCoy, robi sobie jaja, przy okazji składając życzenia świąteczne...
Ja również życzę wszystkiego czego sobie zamarzycie na święta...
Tomasz87 - 20-12-2014, 20:41
Zdrowia McCoy i dla całej reszty
Merry, merry...
|
|
|