To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2,5 V6, 2000r, kombi, srebrny, Warszawa

PawelKAR - 28-12-2014, 19:45
Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2,5 V6, 2000r, kombi, srebrny, Warszawa
Witam. Jestem bardzo poważnie zainteresowany zakupem Galanta, z uwagi na ilość kilometrów do przejechania zależy mi na egemplarzu z LPG. Czy ktoś z Was kojarzy tę sztukę:

http://otomoto.pl/mitsubi...-C35370759.html

Kod:
8 000PLN
Informacje techniczne
Model, Typ:
Mitsubishi Galant VIII, Kombi
Rok produkcji:
2000
Przebieg:
235 000 km
Rodzaj paliwa:
Benzyna + LPG
Silnik:
2495 cm³
(Moc 160 KM / 118 kW)
Skrzynia biegów:
automatyczna
Kolor:
srebrny metallic
Liczba drzwi:
4/5
Układ kierowniczy:
po lewej
Przegląd:
12/2014
Ubezpieczenie:
02/2015
Kraj pochodzenia:
Niemcy
Kraj aktualnej rejestracji:
Polska
Dodatkowe informacje

Opis pojazdu

Stan techniczny bardzo dobry. Samochód posiada instalację lpg stag 200. Automatyczna skrzynia biegów pracuje bez zastrzeżeń - regularnie wymieniany olej.
samochód posiada
- automatyczną SPRAWNĄ klimatyzację
- elektryczne wszystkie szyby
- tempomat
- czujniki parkowania tył
- zegary DIGITAL
- centralny zamek
- 17 calowe felgi aluminiowe
- opony Conti Contact Sport 3
- składane i podgrzewane lusterka zewnętrzne
- przyciemniane szyby
i wszystko co posiada pakiet sport

ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA - WARTO

Dostrzegam oczywiście ułomności wizualne (wychodząca rdza, zdarty lakier na zderzaku). Generalnie jednak, bardziej niż na wyglądzie zależy mi na stanie technicznym.

1. Proszę o ocenę i uwagi do tego auta, może ktoś miał z nim styczność?
2. Gdzie w Warszawie, i za jaką kwotę, mogę sprawdzić wybranego Galanta?

Dzięki. Pozdrawiam

robertdg - 28-12-2014, 21:37

Poproś o lepsze zdjęcia w tym zdjecia komory silnika, za 8tyś zł za auto po ostatnim lifcie zarejestrowane w PL z gazem to zbytnich rewelacji nie ma co oczekiwac
John24 - 29-12-2014, 17:42

Ogladalem to auto jakies trzy miesiace temu. Kielichy do poprawki,jedno nadkole mocno puchnie oprocz tego na tylnych podluznicach sporo korozji. Galancik ogolnie ok. Mechanicznie zadbany wymieniane amory,skrzynia ladnie zmienia biegi zadnych stukow z zawieszenia itp. Szczerze to bardzo zadbane auto,tylko ta korozja :P Zapomnialem dodac ze na lpg wypada zaplon,tylko na lpg.
PawelKAR - 30-12-2014, 15:44

Po Sylwestrze jestem umówiony na oględziny auta. Porobię jakieś fotki i coś tu wrzucę.

Ktoś się może orientuje jak się przedstawia koszt robienia tej blacharki, o której wspominał John24, tj. nadkola, kielichy plus te przedłużnice? 1.000-2.000 zł? 2.000-3.000 zł? czy może więcej? Z jednej strony chciałbym wiedzieć, na co mam się przygotować, a z drugiej to też argument do ewentualnych negocjacji ;)

Hugo - 30-12-2014, 21:42

PawelKAR napisał/a:
nadkola, kielichy plus te przedłużnice?
Jeśli do roboty będą nadkola tylne, kielichy przednie i podłużnice to 3000 zł na pewno nie starczy.