To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - nie narzekajmy na brak ostrej zimy :)

Chooper - 12-02-2007, 13:33
Temat postu: nie narzekajmy na brak ostrej zimy :)

Anonymous - 12-02-2007, 13:36

Heh no niezle :wink: Ciekawe czy on tak sam z siebie zamarzl czy ktos mu w tym pomogl :wink:
Krzyzak - 12-02-2007, 13:44

a kto narzeka? tylko w tv mowia:
- nareszcie przyjdzie dlugo oczekiwana zima - chociaz nikt z moich znajomych jej nie oczekuje
- wszyscy solidaryzuja sie z gornikami - chociaz nikt z moich znajomych sie nie solidaryzuje
- cala Polska pamieta o ofiarach hali... - chociaz nikt z moich znajomych nie pamieta...

ja nienawidze zimy i czekam kiedy sie skonczy - chociaz jak wiecie nad Baltykiem, to zimy jest niewiele...

Robson86 - 12-02-2007, 17:58

:shock: :shock: ...z zamrazalnika ktos go wyjal :mrgreen: :shock:
...dobrze ze klimat sie ociepla :lol: :lol:
pozdroo

Anonymous - 12-02-2007, 19:02

Zobacz to-dodam ze przeurocza Szwajcaria :!: :!:

Mam jeszcze kilka fotek ale nie moge wkleić na serwer,cos nie przyjmuje :(

Chooper - 12-02-2007, 19:37

dm17, NIE ZAŚMIECAJ NASZEGO SERWERA FOTKAMI Z DZIAŁU OT.

w ot można lepiej zamieszczac fotki podlinkowane z zewnątrz (imageshack, fotosik, tinypic, etc.)

Anonymous - 12-02-2007, 20:55

ale przeciez Ty tez masz fotki w swoim wpisie :?: :?: :?: co prawda Twoje są podlinkowane ale ja miałem jej na kompie.

Sorki ze CI zaśmiecam forum :!:

Chooper - 12-02-2007, 22:18

nie obrażaj sie od razu, tylko uprzedzam fakt. NIebawem czeka nas czyszczenie serwera jak oznajmił admin, i sporo fotek z offtopica które są na naszym serwerze zniknie bezpowrotnie, a te podlinkowane z zewnątrz zostaną.

pozdrawiam

Anonymous - 12-02-2007, 22:29

Nie obrażam sie tak szybko :D
Chodzi o to ze nie jestem obcykany i nie wiem jak sie podlinkowuje fotki :!:
Na marginesie sporo osób pyta (czasami tez mnie) jak zamieścic fotki na forum.....moze gdzies utworzyć jakis dział pt Jak sie umieszcza fotki.zdjecia,podlinkowuje itd... myśle ze by to ludziom ułatwiło zycie i odciazylo troche serwer :!:

Pozdrawiam

Chooper - 13-02-2007, 01:04

dm17 napisał/a:
moze gdzies utworzyć jakis dział pt Jak sie umieszcza fotki

aaa taki temacik, to już jest jeden albo dwa :)

a podlinkowanie z zewnątrz, to tylko skopiowanie adresu obrazka z sieci np.(www.blablabla.blablabla/blablabla.JPG) (ew. .GIF .JPEG) i wstawienie go i nas w poście między [IMG ] i [/ IMG]

to tak dla niewtajemniczonych jeszcze ;)

Anonymous - 13-02-2007, 09:04

Ja tam też za zimą nie przepadam, ale uwielbiam za to wiosnę kiedy wszystko zaczyna odżywać - dla takich widoków warto przecierpieć te niskie temperatury :twisted:
Chooper - 13-02-2007, 22:25

(USA and Mexico)
:lol: jakby u nas tak było, to by gąsiory ogłosili klęskę narodową :D

JCH - 13-02-2007, 22:47

A ja tam żałuję, że nie było prawdziwej zimy :cry: (i raczej już nie będzie :( ) W przyrodzie musi być równowaga a nie takie nie wiadomo co jak teraz.
A to widok z okna na parking bodajże 31.12.2005