Nasze nieMi¶ki ;-) - HONDA CTR FN2 K20Z4
maTTss - 29-12-2014, 23:38 Temat postu: HONDA CTR FN2 K20Z4 Przedstawiam Wam mój drugi samochód. Pierwszym jest Mitsu Lancer Sportback, a teraz czas na co¶ bardziej sportowego. Oto moja Hania
Pakiet GP przód i tył, 140kkm nalotu i 2007r produkcji.
2.0 i-VTEC 201km, 6,6sek - 100km/h .
dmi - 29-12-2014, 23:50
na inny serv wrzuć zdjęcia, szkoda, że nie EP3 FN2 to już nie to samo, napisz jak z komfortem je¶li chodzi o lancera a civica, sam miałem wiele hond, więc jestem ciekaw. CO do przyspieszenia to wiem jak jest choć moje eg9 170km po prog. ecu lepiej było czuć
maTTss - 30-12-2014, 22:43
Nie EP3 bo jeżdzę tym codziennie, a ¶rodka w ep3 do tego w fn2 nawet porównac sie nie da
Tym bardziej, że mam navi i takie tam pierdoły.
Przy¶pieszenie w porównaniu do Lancera hmm.. Jest zuupełnie inaczej, Civiciem jeĽdzi sie dużo bardziej komfortowo, mimo tego twardego zawieszenia (na polnej drodze nie da sie jechac) i płynniej. Czuc to przyspieszenie i jest jakby gładziej (nie wiem jak to uj±c), w trasie wiesz, że dasz rade wyprzedzic, nawet je¶li kto¶ zacznie przyspieszac
Lancer jest niby twardszy od 70% samochodów, ale jak teraz do niego wsiadam to nie mogę sie przyzwyczaic na rondach i zakretach, jakos tak dziwnie. Kierownica chodzi za lekko (po przesiadce) i po prostu jest to zupełnie inny samochód Przydałby się jaki¶ inny tryb tej kierownicy w lancerze (jaki¶ sport czy cu¶, mój znajomy tak ma w focusie), bo w trasie to ona serio chodzi za lekko, nie czuc na kierownicy tego samochodu (wiesz o co mi chodzi? )
|
|
|