Pajero IV - [3.2 DID] napis na osłonie koła zap.
Owca - 31-12-2014, 17:02 Temat postu: [3.2 DID] napis na osłonie koła zap. Witajcie, zwykle Was tylko podczytywałam ale przyszla pora zeby nie tylko się przywitać ale tez poprosic o radę/pomoc. Problem jest błahy: jaki¶ czas temu przywaliłam osłon± koła zapasowego,która została (wydawało mi się) szczę¶liwie poklejona. Po jakim¶ czasie jednak zaczęłam gubić literki z osłony. Niby nic ale niekompletny napis wkurza...pogrzebałam trochę w sieci ale oprócz zakupu całej osłony takowego napisu znaleĽć nie mogę. Można gdzie¶ dokupić takie litery??? Będę wdzięczna za każd± sugestię.
n_bart - 31-12-2014, 17:59
Sklep papierniczy z srebrnymi samoklej±cymi literkami.
mkm - 31-12-2014, 23:32
Owca, nie wiem jakie masz napisy (podejrzewam, że grubsze "chromowane" lub "aluminiowe"), ale opcji masz kilka.
ZnaleĽć na aledrogo lub innym portalu uszkodzona osłonę także z brakami i kupić brakuj±ce literki - masz oryginał.
Podjechać na ploter i wyci±ć nowy napis - wzór powinna¶ znaleĽć w sieci, a jak nie to wystarczy zdjęcie - masz dobr± podróbkę.
Podjechać na laser i wyci±ć napis w aluminium - masz wypasion± podróbkę - "custom" pełn± gęb±.
Zadzwonić do ASO i zapytać czy można kupić poszczególne litery - nowy oryginał z ryzykiem, że nowa literka będzie się różnić "zmęczeniem" od starych literek.
Owca - 01-01-2015, 19:28
super, dzięki za kierunki od jutra sprawdzam,działam i ogarniam temat.
|
|
|