To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Colt - Ogólne - [CJX 96-02] NOWE AUTKO NA FORUM JAK I UZYTKOWNIK-WITAM

Anonymous - 12-02-2007, 23:07
Temat postu: [CJX 96-02] NOWE AUTKO NA FORUM JAK I UZYTKOWNIK-WITAM
Witam!!
Od wczoraj jestem nowym uzytkownikiem waszego forum, swoje autko (Colcika 1.3 98r) zakupilem jakies 3 miesiace temu.Od tamtego momentu postaralem sie o wymiane nowych kolek są to aluski 17''na oponkach 40.Zostawiam fotke mojej furki, czekam na ocenki!!Mam nadzieje ze moja obecnosc na forum pomoze komus w jakichs problemach z autkami waszymi jaki i wy pomozecie mi odpowiedzec na kilka pytan dotyczacych tego autka i jego eksploatacji jak i modernizacji//POZDRO//Marekb88

FOTO:
http://www.mitsubishi-gra...7_010155_11.JPG

http://www.mitsubishi-gra...7_010223_22.JPG

Anonymous - 12-02-2007, 23:14

Ladnie prezentuje sie na tych aluskach. Jakies modyfikacje silnika, zawieszenia ??
harpagan - 12-02-2007, 23:20

Tak sie zastanawiam
Takie same czy nie ? (pomijajac rozmiar oczywiscie ;) )

Anonymous - 12-02-2007, 23:32
Temat postu: Masz racje >>Raczej te same
Witam
Wydaje mi sie ze to samo TECNOMAGNESIO, tylko wiadomo 2'' roznicy,, widac to zresztą.POZDRO

[ Dodano: 12-02-2007, 23:34 ]
fasso napisał/a:
Ladnie prezentuje sie na tych aluskach. Jakies modyfikacje silnika, zawieszenia ??

NARAZIE SIE NICZEGO INNEGO POZA FELAMI NIE CZEPIALEM ,ZIMA WIADOMO , CZEKAM NA SLONECZNE DNI/// :roll:

maklakus - 12-02-2007, 23:55

Marekb88 napisał/a:
są to aluski 17''na oponkach 40

Po perwsze - Serdecznie Witamy :)

Powiedz jak to się jeżdzi na takich fegach - jaki komfort? , czy nie obcierają? , i czy jeszcze ich nie pokrzywiłeś na naszych pięknych polskich drogach ;) ?

Anonymous - 13-02-2007, 00:35

Jak widac na samochodzie fele chowaja sie w blotniki, troszeczke tylko z tylu przy zaladunku moze obcierac ale juz w planach jest zalozenie sportowego zawieszenia tak zeby juz wszystko bylo Wpożo! na tych felaskach pojezdzilem tylko kilka dni i zrzucilem bo znow spadl snieg, takze spokojnie czekają do wiosny, po kilku przejazdzkach moge tylko powiedziec ze samochod pewniej czuje sie drogi, przy wiekszych predkosciach az ciezko o jakis wiekszy niepoządany manewr skretu.

pozdro :mrgreen:

Hugo - 13-02-2007, 09:06

Silnik 1.3 i takie felgi? Jaka szerokość opon? Pewnie nieżle się zbiera :wink: ?
Ale prezentuje się super. Jak dla mnie piękny. Tylko natych przeróbkach wizualnych bym zakończył, co by nie przesadzić. No jeszcze tylko halogeny na przód jeśli nie masz.

Anonymous - 13-02-2007, 09:09

Serdecznie witamy.
Autko ładnie się prezentuje - co do dalszych modyfikcaji to proponowałbym rozejrzenie się za oryginalnym ospojlerowaniem z wersji Sport.