To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Lancera! - Prośba o opinie na temat modelu Lancera

Bromlin111 - 17-01-2015, 20:40
Temat postu: Prośba o opinie na temat modelu Lancera
Witam wszystkich forumowiczów,
Mam na dniach podjąć decyzję o zakupie Lancera z 2010 roku.
Jeśli ktoś z Was mógłby fachowym okiem zerknąć czy na zdjęciach z ogłoszenia widzi coś podejrzanego to byłbym ogromnie wdzięczny.
LINK
http://otomoto.pl/mitsubi...-C35648593.html

serdecznie dzieki !!!

:D :D :D

pinki1986 - 20-01-2015, 21:17

Oglądałem ten samochód w tym tygodniu - na początku muszę Cię zmartwić: jest już sprzedany (a pewnie sam bym się skusił - ale dopiero po wizycie w aso).

Ogólnie jeździ całkiem bardzo dobrze, trzyma się drogi elegancko, zawieszenie pracuje rewelacyjnie, do pracy silnika i skrzyni również nie miałem najmniejszych zastrzeżeń.

Auto niestety prawie w całości lakierowane, podobno przez wandalizm - ktoś obszedł prawie cały dookoła z dociśniętym gwoździem - a przynajmniej tak deklarował sprzedawca. Muszę przyznać że wszystko wyglądało ładnie a elementy dobrze się schodziły - ale to było to co na wszelki wypadek chciałem potwierdzić w ASO. Ktoś mnie jednak ubiegł z zakupem - może Ty? :) Bo samochód oglądałem w 18.01.2015 a widzę że Twój post jest z 17.01.2015.

W każdym bądź razie sądzę, że ten kto kupił będzie zadowolony.

Bromlin111 - 21-01-2015, 21:51

Dziękuję za odpowiedź - zbyt wiele ich tu nie było ;)
Powiem tak, co 10 minut odświeżałem forum czekając na opinie użytkowników ale decyzję podjąłem niestety sam.
Niestety nikt się nie wypowiedział.

A teraz do konkretów
Pinki trafiłeś w sedno kupiłem ten egzemplarz !!! :) ))))
Wróciłem spokojnie do domku ( wczoraj ) bez przygód ( no może poza spotkanym karambolem pod Łodzią).

Mam również nadzieję, że troszkę nim pośmigam. ;)

PS.: Oby udało Ci się trafić na udany egzemplarz !!! Ja za to trzymam kciuki )
Pozdrawiam

pinki1986 - 24-01-2015, 22:27

Cześć,

Super, życzę spokojnego użytkowania! Samochód naprawdę wydawał się wart swojej ceny, sądzę że będziesz zadowolony.

PS. Ja dziś również zakupiłem coś dla siebie :D