To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2,5 V6, 2000r, kombi, granat, Czarnowąsy

grzesio77 - 27-01-2015, 00:06
Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2,5 V6, 2000r, kombi, granat, Czarnowąsy
Gal z Opola

dziwna kierownica
mam wrazenie ze kolor klapy i tylnej cwiartki jest inny, ale to moze byc wrozenie z fusow po prostu jakosc fotki

Fajne wyposazenie chyba podgrzewanej przedniej szyby w Galach na co dzien sie nie spotyka

Cos tam mozecie jeszcze "wyczytac"?

robertdg - 27-01-2015, 08:23

Auto z pierwszego lift 99-2000, zmienione klemy akumulatora, zbiorniczek wyrównawczy płynu chłodniczego pusty, kierownica jest poprostu zużyta (akurat tutaj kwestia indywidualna rak użytkownika, jedni mają ręce delikatne jak pupcia niemowlaka, inni zaś mają dłonie jak papier scierni, są też tacy których pot wyżera wszystko co dotykają) pozostaje kwestia czy auto uzytkowane częsciej w trasie czy w mieście. Na plus auto zarejestrowane, zagazowane, z częsciowo porobioną mechaniką, malowane elementy mogą wynikac z róznych przyczyn, obcierki, naprawy blacharskie, kolizje drogowe, etc. Wypadałoby sprawdzić jak z korozją i historią wypadkową
Bartekkita - 27-01-2015, 21:50

W Galantach nie istnieje nic takiego jak podgrzewana przednia szyba :(

Rdza pod dolotem powietrza - standard

Bizi78 - 27-01-2015, 22:03

Bartekkita napisał/a:

Podobno były w niektórych vr-4 :wink: .

czapelka - 27-01-2015, 22:49

Nie widzę dokładnie, ale jak dla mnie za nisko tył mu leży- co może świadczyć o wybitych amorach.
kabar - 05-07-2015, 10:29

Bizi78 napisał/a:
Bartekkita napisał/a:

Podobno były w niektórych vr-4 :wink: .

Hmm... skoro nie istnieje to jakim cudem jest u mnie :D