[92-96]Colt CA0 - [CA5A 1.8] dziwne kostki pod siedzeniami?
Anonymous - 27-10-2005, 17:53 Temat postu: [CA5A 1.8] dziwne kostki pod siedzeniami? witajcie mitsumaniaki....
mam takie pytanie? jestem szczesliwym posiadaczem colta CA0 GTI
i pytanie: pod przednimi fotelami wystaja kostki do podlaczenia czegos? Mam teorie ze sa to kostki do podłączenia foteli regulowanych elektycznie ale jak jest for real nie mam pojecia? czy ktos moze mnie oswecic?
Anonymous - 27-10-2005, 18:20
podgrzewane fotele o takie kostki ci chodzi?
Anonymous - 27-10-2005, 21:29
szczerze to nie znam sie na tym? moze podgrzewane? wlasnie szukam kogos kto wie od czego sa te kostki?
[ Dodano: 27-10-2005, 22:32 ]
na tym zdjeciu nie widze takich kostek:(
ROMEL - 28-10-2005, 07:28
porver...
Musisz pamiętać że instalacja w Miśkach to wersja full wypas... tzn, możesz mieć golasa, nawet beż ogrzewanej tylnej szyby, ale instalacja jest położona pod wszystko, podgrzewane fotele, podgrzewane lusterka, głośniki, sikieś cuda na kiju,kable- centralny zamek w wiąsce głownej, i jeszcze wiele innych, czujniki, regulatory świateł itd.... można tak długo...
Jak jest to kostka pod fotelem to tylko od podgrzewania, nie było żadnego wypasu w postaci elektrycznie regulowanych foteli..
Pozdrawiam
tomusn - 28-10-2005, 07:48
w MSR mamy pod maską co najmniej 5 kostek bez zastosowania..., w Colcie oczywiście podgrzewanie foteli, tylne głośniki...
Anonymous - 28-10-2005, 12:59
Romel,wiec z tego co piszesz wnioskuje ze jest mozliwosc wstawienia podgrzewanych foteli do mojego colta? Czy poprostu tak jak piszesz oni upychali tam kable pod wszytsko,ale w mojej wersji europejskiej nie ma opcji na takie fotele..... Czy ktos wogole ma colta z podgrzewanymi fotelami???
Hubeeert - 28-10-2005, 13:00
Wersje na Skandynawię miały chyba seryjnie podgrzewanie foteli zresztą u mnie w instrukcji obsługi tez jest zaznaczona taka opcja ale że mój samochód był sprzedany w salonie Mitsu w Arizonie to ma tylko wzmocnioną klimę
Krzyzak - 28-10-2005, 13:57
perver napisał/a: | Czy ktos wogole ma colta z podgrzewanymi fotelami??? |
Tomek Kazmierczyk mial kiedys w C5x - zanim sprzedal. Wersje skandynawskie maja to jako standard.
Anonymous - 28-10-2005, 14:39
co to jest ten C5x? ktory top model?
Anonymous - 28-10-2005, 14:46
przed CA0
Hubeeert - 29-10-2005, 01:24
1988-1992 - zobacz w dziale Colt - Historia Colta od 1950 roku - taki temat - są pokazane wszystkie Colty produkowane do dziś.
ROMEL - 31-10-2005, 08:31
Hyhy, Pan Jurek - mistrz wiedzy mechanicznej o mitsubishi, ma założone podgrzewanie foteli , tak poza tym to nie wiem czego on nie ma w swoim Colciku, hm.... brakuje mu jeszcze skóry i nawigacjii.... Sprawa z podgrzewaniem foteli ściągła sie jedynie do zdjecia tapicerki fotela, złożenia mat grzejnych z Pajero... i tyle....
Dużo by pisać o tym Colciku ....amerykaniec 91`
Pozdrawiam
josie - 31-10-2005, 10:11
A właśnie - mam takie pytanie apropos grzanych foteli, a właściwie tapicerki.
Ona jest przyszyta do gąbki czy tylko naciągnięta? Jak się ją zdejmie to trzeba ją szyć spowrotem? U mnie w miejscach szwów tapicerka trzyma się fotela i nie wiem czy to przyklejone jest, wprasoawne czy co...
Wiecie może gdzie były przyciski podgrzewania foteli w C50 na konsoli?
ROMEL - 31-10-2005, 17:48
Są zszywane ... gąbki z pokrowcem... niestety trzeba sie dość mocno pobawić ale wszystko jest do zrobienia...
Pozdro
Anonymous - 02-11-2005, 19:46
To jak to w koncu jest? Jest ta pelna instalacja czy nie? U mnie najwidoczniej nie, bo nie mam zadnej kostki, ktora by nie byla podlaczona! Jak go kupilem, to rozebralem go zeby zobaczyc co i jak wyglada i na podlodze, w progach i wszedzie gdzie tylko dotarlem nie bylo nic zbednego! Juz o tym gdzies wspominalem, ale nie mam nawet otworow do przelotek z slupkow do drzwi (np do elektrycznych lusterek, szyb itp)! Czy dobrze rozumuje, ze jest to najbiedniejsza wersja "golasa"?
|
|
|