To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Nowe Auto ale Czy dobrze wybieram Dealera ???

Anonymous - 15-02-2007, 14:51
Temat postu: Nowe Auto ale Czy dobrze wybieram Dealera ???
Witam,
Mam pytanie poniewaz chce zakupic Lancera 2.0 w Poznań/Baranowo U Dealera AUTO-WACHE co sądzicie o tym sprzedawcy i serwisie poniewaz nie chce sie poprostu przejechac juz raz mialem do czynienia z serwisem Citroen takze stąd moje pytanie co do SERWISU I DEALERA AUTO-WACHE. Z gory dzieki za odpowiedzi wazne bo nie wydaje 50 zł ale sporo wiecej prawda. Pozdrawiam

akbi - 15-02-2007, 15:01

Proponuję dealera Grafix z niejakiego .... Białegostoku.
Wiem, że daleko, ale na pewno na tym nie stracisz :D

Skontaktuj się na PW z "Jackie" w tej sprawie

Anonymous - 15-02-2007, 15:14

Obsługa i odpowiedni rabacik powinny też wynagrodzić długą drogę do Grafixu :mrgreen:
Anonymous - 15-02-2007, 15:14

akbi napisał/a:
Proponuję dealera Grafix z niejakiego .... Białegostoku.
Wiem, że daleko, ale na pewno na tym nie stracisz :D

Skontaktuj się na PW z "Jackie" w tej sprawie

Podpisuje sie pod tym co napisal akbi . Wiele osob z forum tam kupowalo auta i sa zadowoleni wiec z cala pewnoscia mozna polecic GRAFIX w Bialymstoku . Pogadaj np z Rafal_Szczecin - on tam kupowalem chyba kilka aut i mial jeszcze dalej niz Ty a zawsze jezdzil wlasnie do Jackiego do GRAFIXU :wink:

Anonymous - 15-02-2007, 15:39

[b]poznanjunior[/
o tochodzi ze tutaj mam dobra oferte nie chodzi mi o cene tylko o ogolnie serwis i sprzedaz bo cenowo jest oki chyba ze ten grafix zjedzie mi z ceny wiecej albo porpostu odda za darmo 8) prawda :mrgreen:

Rafal_Szczecin - 15-02-2007, 15:42

Meteo napisał/a:
Rafal_Szczecin - on tam kupowalem chyba kilka aut i mial jeszcze dalej niz Ty a zawsze jezdzil wlasnie do Jackiego do GRAFIXU

nie kilka tylko narazie jedno :D mowie narazie, bo plany sa wieksze ;)
a w bialymstoku bo hmmm bo tam jest fajnie ;)

JCH - 15-02-2007, 15:53

Zapytać Jackiegomożesz ale chyba nie ma sensu aby salony się licytowały kto zejdzie niżej z ceny :roll: Jako, że auto ma być nowe i serwisowane w ASO to podejść trzeba chyba kompleksowo i mieć dobre kontakty na cały okres eksploatacji. Jackiemu chyba niewiele z takiego klienta, który kupi auto tanio a serwisował będzie gdzie indziej. Zresztą pogadajcie ...

Przestrzegam też przed taką sytuacją, gdy salon kusi Cię upustem np. na darmowe przeglądy - to roku okazuje się, że ASO straciło autoryzację i okazuje się, że upust poszedł w ..... :butthead: Ja niestety tak miałem z ASO Wrocław (Auto OK) :evil:
Powtarzam raz jeszcze - dobre kontakty z serwisem to podstawa.

Dyzio i Saba - 15-02-2007, 16:38

Tylko Grafix :mrgreen:
Może i daleko (mieszkam w Warszawie i mam tu czterech dilerów z serwisami i kilka zapewne bardzo dobre nieautoryzowane warsztaty)ale dobra i fachowa obsługa pomoże i doradzi.
Mam nadzieje również tam kupić kiedyś następnego Misia.

Jackie - 17-02-2007, 12:11

Zupełnie spokojnie mogę polecić Ci Auto-Wache a w szczególności kontakt z Irkiem Koziołem - sprzedawcą i kierownikiem zamieszania ;) Przy obecnej sytuacji nie mógłbym zaproponować Ci rabatu, który powetowałby podróż, więc nie bierz mnie pod uwagę. Jeżeli pogadasz z Irkiem i powołasz się na rozmowę ze mną (Nazywam się Jacek Łukaszewski, i "dealuję" :D w Białymstoku) to możesz liczyć na niestandardową obsługę ;) i może lekki rabacik.
pozdrawiam

Anonymous - 21-02-2007, 08:41

Dzieki za porade i polecenie jak juz kupie to sie odezwe napewno do was pozdro all