To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Lancera! - Lancer Sport- Małopolskie

markos007 - 01-03-2015, 19:30
Temat postu: Lancer Sport- Małopolskie
pojawił się ciekawy egzemplarz na sprzedaż
http://otomoto.pl/mitsubi...-C36135504.html
wersja niestety sprzed faceliftingu, cena dosyć wysoka, za to wyjątkowo niski przebieg. Byłbym mocno zainteresowany ale jednak nie chce sobie robić wycieczki 300 km w ciemno. Czy ktoś z okolic były w stanie sprawdzić wstępnie auto?

lobuzek - 01-03-2015, 20:23

Z jazdą będzie problem, ale z tego co widzę, auto ma oznaczenia salonu RM Filipowicz w Krakowie. Skoro miało być serwisowane, to pytaj o VIN i dzwoń do ASO, czegoś pewnie się dowiesz.
Najbardziej mnie razi...pozostawienie liści na podszybiu, jak dla mnie nie wygląda to zbyt dobrze, jeśli tak wygląda dbanie o auto to ja dziękuję, to przecież aż rzuca się w oczy. Poza tym korozja mocowań chłodnicy i kolumn zawieszenia. Pytanie co jest pod spodem.

mkm - 01-03-2015, 20:32

markos007, gość jeździ do Krakowa - może do mnie podjechać.
Auto wzięte od Filipowicza z małym przebiegiem.
Zostawione w rozliczeniu.
Nadkola do roboty (jedna strona).
W pełni jezdny, zadbany, utrzymany itp.
Prześlij mi na pw co Cię najbardziej interesuje i jutro będę się umawiał na wtorek/środe.

markos007 - 01-03-2015, 22:03

mkm, poszło PW

[ Dodano: 01-03-2015, 22:04 ]
lobuzek, no właśnie trochę rzuca się w oczy nadmierna ilość rudej na mocowaniach i kielichach. Nie wiem czy to normalna rzecz w 10 letnim miśku z tak niskim przebiegiem

cefaloid - 08-03-2015, 12:23

markos007 napisał/a:
trochę rzuca się w oczy nadmierna ilość rudej na mocowaniach i kielichach. Nie wiem czy to normalna rzecz w 10 letnim miśku z tak niskim przebiegiem

Normalne. I jeszcze w paru innych miejscach (mocowanie fotela. pompa ABS itp).