[XX-92]Colt C50 i starsze - Co to jest ?
Anonymous - 15-02-2007, 19:50 Temat postu: Co to jest ? Witam.
Chciałbym umieścić zdjęcia w poście ale pewnie nie mam uprawnień do umieszczania załączników a może nie wiem jak a mam problem. Chciałbym się dowiedzieć jak się nazywa to coś i do czego służy. Jaki ma wpływ na pracę silnika. Napiszę więc gdzie to się znajduje. Umiejscowione jest pod pompą hamulcową. obok filtra paliwa. Posiada kształt walca,wykonane z plastiku.U góry są trzy krućce, u dołu jeden. Podłączone są trzy weże gumowe, jeden prawdopodobnie idzie do zbiornika paliwa,pozostałe dwa do gaźnika. Jeszcze dochodzą do tego dwa wężyki podciśnieniowe. U góry są napisy "TO TANK, TO CARB, TO A/C". Jak umiałem najdokładniej to opisałem. Bardzo proszę o oświecenie.
Dziękuję!!!!!!!!!
akbi - 16-02-2007, 08:33
gabi napisał/a: | Chciałbym umieścić zdjęcia w poście ale pewnie nie mam uprawnień do umieszczania załączników a może nie wiem jak a mam problem |
nie ma blokad na umieszczenie fotek.
U góry po prawej masz menu a tam "Zdjęcia"
- kliknij i załącz fotkę (przeglądaj) ze swojego komputera
- następnie kliknij "Wyślij"
- potem skopiuj adres fotki, który Ci się wyświetli poniżej
- i na końcu wklej ten adres do swojego posta (po wcześniejszym kliknięciu klawisz "IMG")
Krzyzak - 16-02-2007, 08:54
to filtr weglowy sluzacy do pochlaniania oparow benzyny z baku
czasem (po przekroczeniu odpowiednich rpm) przez elektrozawor jest oprozniany do kolektora ssacego
Anonymous - 16-02-2007, 12:45
akbi,
Witam.
Mimo wysłania mi informacji jak wkleic zdjęcie za cholerę nie mogę wkleić, wklejam tylko adres, samego zdjęcia nie widać, Jestem cienki w te klocki. Dzięki za pomoc.
tomusn - 17-02-2007, 15:43
gabi napisał/a: | TO TANK, TO CARB, TO A/C |
do zbiornika, do gaźnika, do klimy?
|
|
|