Chcę kupić Carisme! - [Cari 1.6] POMPA PALIWA POTRZEBNA
optimus91 - 07-03-2015, 16:11 Temat postu: [Cari 1.6] POMPA PALIWA POTRZEBNA Witam poszukuje pompę paliwa do mojej Cari Rok 1997. Moja już padła niestety. Tutaj gdzie mieszkam bardzo ciężko jest dostać części do Mitsu. Wiec moje pytanie jest takie czy ktoś miałby na sprzedaż. Czekam na odpowiedz. Najlepiej z woj. Lubelskiego.
Nie wiem czy w odpowiednim miejscu założyłem temat. Dzisiaj się zarejestrowałem. Wiec jeszcze nie wiem.
Pozdrówka MitsuManiaki
MichciuGT - 07-03-2015, 16:47
Cześć
http://forum.mitsumaniaki...80816b2fd1c9b08
jak wchodzisz na forum są od razu pierwsze 2 tematy dla początkujących, chyba są trochę za słabo widoczne patrząc na posty z tego tygodnia...
ReaperEzg - 07-03-2015, 17:36
Jeśli potrzebujesz sam wkład, tani zamiennik kupisz za ok 100 zł. Jak chce ci się bawić, możesz spróbować zamontować inną pompę o podobnych parametrach. Zakładam że ori masz tej samej firmy co ja czyli walbro.
remi - 13-05-2015, 04:21
Wkład bez większego problemu podchodzi od forda ka I. Jeśli jeszcze dorwiesz go z kabelkami, to wystarczy zamontować końcówki na kabelki i wszystko ładnie pasuje...nawet nie widać, że jest coś zmieniane. Jeśli chodzi o samą jazdę, to jest tak jak być powinno.
|
|
|