[96-02]Colt CJ0 - [CJxA] Zerwana linka otwierania maski
bonkesku - 27-03-2015, 10:14 Temat postu: [CJxA] Zerwana linka otwierania maski Witam, prawdopodobnie mam urwana linkę od otwierania maski, było by wszystko ok ponieważ miałem po niedzieli jechać na wymianę końcówek drążków kierowniczych, przy okazji wymienili by ta linkę ale niestety rozladowal się akumulator i nie mam możliwości pod ładowania go. Teraz mam pytanie, jak ją otworzyć w miarę prosty sposób?
robertdg - 27-03-2015, 19:48
Zgrabną rączką dostać sie od spodu zderzaka, najlepiej z kombinerkami co by odbezpieczyć pancerz z uchwytu i pociągnąc za stalową linke, trzeba dużo zgrabności i stalowych nerwów, ale do ogarnięcia
bonkesku - 27-03-2015, 20:53
U mnie brak nerwów do takich czynności nie bardzo będę miał jak od spodu się tam dostać.. a może spróbować odkręcić zamek? 2 śruby są na widoku w szczelinie między zderzakiem a maską, gorzej z 3 która jest bardziej na dole... gdyby nie aku rozladowany to zostawił bym gosciowi u którego robie to myślę że by to ogarnął szybciej niż ja, no nic, spróbuję a jak nie to będę zmuszony odpalić go na "pych" żeby dojechać do niego... Ogólnie to pancerz z linka zwisa i mogę go kawałek wyciągnąć przez otwor koło zamka ale czy cos tym wskuram to wątpię..
robertdg - 27-03-2015, 20:58
Możesz spróbować, a może uda się zrobić prościej
|
|
|