Nasze Miśki - galant 2.5v6 Lewy
lewy_GA - 23-04-2015, 09:45 Temat postu: galant 2.5v6 Lewy witam jestem następnym zadowolonym posiadaczem bandyty wiec opis auta pewnie nie potrzebny:)
auto zrobiło 300km bez żadnego problemu mila wygodna podroż:)jako ze auto jest drugie w rodzinie tzn do jazdy na co dzień,gdyż w budowie mam nissana 1000nx sr20de+T to trzeba czymś porostu jeździć,a ze był to golf 3 TDI to szybko się znudził i zastąpił go bandyta.Autko trafiło w dobre ręce nie ma co się martwic
w autku trzeba troszkę zrobić:
-zderzak przód
-skrzynia(w końcu doczeka się wymiany)
-jakieś drobne elementy karoserii
wszystkie zmiany i naprawy auta będą notowane
mkm - 23-04-2015, 09:59 Temat postu: Re: Continued Bandyta Gdynia
lewy_GA napisał/a: | witam jestem następnym zadowolonym posiadaczem bandyty wiec opis auta pewnie nie potrzebny:) |
Potrzebny -zdjęcia też potrzebne
Pato89 - 23-04-2015, 15:37
To już nie jest Bandyta już od dawna jest 'zwykłym' galantem...
lewy_GA - 23-04-2015, 19:37
jak auto dalej klubowe to chyba jest hehe.na dniach będą zdejcia
lewy_GA - 25-04-2015, 08:49
Rafal_Szczecin - 25-04-2015, 11:55
Pato89 napisał/a: | To już nie jest Bandyta |
+ 1
z grzeczności chociaż mógłbyś zapytać, czy nie mam nic przeciwko,byś przy niej został...
dobrze dopasowany ten zderzak...
Marcelinho - 25-04-2015, 18:05
Pato,masz rację,już nie wygląda jak Bandyta
lewy_GA - 26-04-2015, 02:27
porostu chciałem być grzeczny i kontynuować historie auta bo jak czytałem to lubiane auto było,ale spoko sprzeciwy są to mogę to zmienić i nie opisywać.tak zderzak uszkodzony przez poprzednich właścicieli
mkm - 26-04-2015, 09:51
lewy_GA, minimum dystansu i troche humoru, bo nie załapałes o co chodzi
To był Bandyta - u Rafal_Szczecin - dlaczego tak został nazwany jest w jego temacie - niestety foty powygasały, ale się działo
Potem został przechrzczony na Czarną Furie u Pato89, ale nieskutecznie, bo nadal funkcjonował jako Bandyta mimo prób ocieplenia wizerunku
Nie wiem czy jeszcze kogoś po drodze nie pominąłem... "sięzapomniałosię"?
U Ciebie na razie (bo pewnie coś wniesiessz od siebie ) to "normalny Galant" lub Bandyta po resocjalizacji
lewy_GA - 26-04-2015, 13:33
ok nazwa zmieniona żeby nie było nie porozumień.poczytałem troszkę o aucie no i w kraju jestem 4 właścicielem.mam nadzieje ze uda mi się auto doprowadzić do dobrego stanu
Pato89 - 27-04-2015, 20:07
lewy_GA napisał/a: | tak zderzak uszkodzony przez poprzednich właścicieli |
Jam Ci to, nie chwaląc się uczynił
Wracając z pracy miałem fajną 'hopę' po drodze, kiedyś przegiąłem z trzema cyframi i tak zderzak sobie 'zwisł'
mkm napisał/a: | Nie wiem czy jeszcze kogoś po drodze nie pominąłem... "sięzapomniałosię"? |
był jeszcze po drodze jeden niedzielny kierowca !
To był Bandyta ze Szczecina szef wszystkich galantów, Rafciu dotarł go dobrze na 170 +/- koników, ja wykręciłem oficjalne 15,38 na 1/4 mili, co do następcy się nie wypowiem, jego decyzje może chociaż Ty go odratujesz bo teraz nie ździwiłbym się jakby tam już nawet serii nie było zresztą jak on teraz wygląda, jeździ na 15" tu obity, tam obity, grill pomalowany wygląda moim zdaniem jak brudny (co kto lubi)... auto straciło pazur, TAK dziś żałuję że sprzedałem
Zadziwiające jak w tak krótkim czasie wartość auta spada prawie trzy krotnie...
lewy_GA - 28-04-2015, 01:09
mam nadzieje ze auto da się uratować nie jest tak źle,zbiera się ładnie.mechanicznie trzeba troch zrobić nie powiem,wygląd zostawię na później.zderzak to już wygląda masakrycznie,grill na opaskach się trzyma eh i ala mat psiknięty sprajem a czy mechanicznie było coś tam dłubane ze jest ponad seria?
wartość spadła bo bo mechanicznie jest dużo do zrobienia,odratuje go i cena będzie prawidłowa kiedyś tam
lewy_GA - 07-05-2015, 16:50
dziś autko dostało w końcu postojówki w kierunkowskazy.nie jest to orginal ale lepsze takie niż w cale
lewy_GA - 08-05-2015, 18:30
a to moje pierwsze oczko w głowie cały czas budowane mam nadzieje ze nie długo koniec
lewy_GA - 18-05-2015, 08:53
tak wyglądają postojówki
|
|
|