Outlander II GEN Techniczne - [II 2.2 DID] Bezkluczykowy dostęp - co robię nie tak?
Eisley1975 - 01-05-2015, 23:43 Temat postu: [II 2.2 DID] Bezkluczykowy dostęp - co robię nie tak? Witam Was.
Mój Outek został sprowadzony z Belgii, jego instrukcja użytkownika jest dla mnie mało poczytną cegłą w związku z tym. Ale do rzeczy...mając kluczyk w kieszeni i łapiąc za klamkę, kierunki migają i drzwi się odryglowują cacy i pięknie. Nie rozumiem jednak jakie czary mary muszę wykonać, żeby się sam ryglował. Odchodzę od niego coraz dalej i dalej a ten stoi zaczarowany i ani myśli mrugnąć kierunkami raz i się zaryglować, dlatego wciskam przycisk na kluczyku i robię to ręcznie. To z kolei poddaje w wątpliwość idei bezkluczykowości, chciałbym, żeby _sam_ się ryglował.
Stąd pytanie do Was - co robię nie tak?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Eisley
iruszaks - 02-05-2015, 08:22
Przy klamce masz mały prostokącik koloru czarnego. Wciśnij go i czary mary zamykają się drzwi. Dla ułatwienia dodam, iż również w tylnej klapie istnieje taki magiczny guzik.
Eisley1975 - 02-05-2015, 14:39
iruszaks, wielkie dzięki, najciemniej pod latarnią, aż mi wstyd
Pozdrawiam serdecznie,
Eisley1975
paweldm - 05-05-2015, 18:50
W niektórych autach działa to przyjemniej, wystarczy odejść od auta i auto zamyka się samo bez jakichkolwiek dodatkowych czynności.
rezon - 06-05-2015, 08:14
Eisley1975, nie zapomnij o bagażniku - też jest taki mały przycisk
Eisley1975 - 06-05-2015, 08:55
rezon napisał/a: | Eisley1975, nie zapomnij o bagażniku - też jest taki mały przycisk |
Tak tak, już go przećwiczyłem, działa bez zarzutu. Żeby jeszcze dało się ustawić automatyczne ryglowanie drzwi, wszystko jedno czy po przekręceniu zapłonu czy po ruszeniu, ech...
|
|
|