Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Mitsubishi Galant Sport Edition 2.0 Łódź
--Galancik96-- - 11-05-2015, 08:23 Temat postu: [EAx 97-04] Mitsubishi Galant Sport Edition 2.0 Łódź Czy to nie z tego forum?
Co o nim myślicie?
Kod: | Witam
Sprzedam swojego Galanta Sport Edition.
Jestem 2 właścicielskim auta w Polsce, członkiem klubu mitsubishi.
Jest to prawdziwa wersja SE nie żadne kombinowane.
Galant jest w pełni sprawny nie ma z nim żadnych problemow. Przypadłość galantów czyli tylnie nadkola są do zrobienia.
Jest ubezpieczony do 03-02-2016 ( opłacona składka na rok, ubezpieczenie jest tanie za cały rok place 470 zl) przegląd 21-01-2016 .
Wyposażenie to: 4 elektrycznie szyby, elektrycznie lusterka, Klimatronik, 4 lub 6 poduszek (dokładnie nie wiem ;), wspomaganie, radio JVC.
Sprzedawany z felgami na zdjęciach są to Borbery 16" przednie maja 7,5" z oponami low profil, tylnie maja 9" z rantem opony z naciągiem. Letnie
Auto Sprzedaje jedynie ze względu na powiększającą się rodzinę. Kupowałem galanta jak rodziła mi się córka, teraz żona jest w ciąży z bliźniakami.
A dla trójki dzieci jest zdecydowanie za mały.
Jestem osoba prywatna.
Nie odpisuje na sms i nie interesują mnie zamiany.
Mogę przesłać więcej dokładnych zdjęć na e-mail.
Proszę dzwonić po godzinie 15 (pracuje w nocy chce się wyspać). |
[/code]
http://otomoto.pl/oferta/...html#eb4ae2d604
telewizoor - 11-05-2015, 18:10
Link do aukcji jeszcze..
--Galancik96-- - 11-05-2015, 19:16
telewizoor napisał/a: | Link do aukcji jeszcze.. |
Już jest, zapomniałem dodać
dmi - 11-05-2015, 23:09
Wg. mnie zadbany, szkoda, że nie ma zegarów HC, nadkola standardowa sprawa, poproś o zdjęcia komory silnika a także podwozia.
--Galancik96-- - 27-05-2015, 21:46
Z tego co gadałem z właścicielem to nadkola do roboty na juz, a pozatym w miare ok.
P.S
Auto należy/należało do kogoś z tego forum, tak mówił przez telefon(nie znam nicu).
|
|
|