Outlander II GEN Techniczne - Głowica do 2.0 DiD 140KM '2007 (BSY) musze skołować szybko
CharlieK - 12-05-2015, 16:09 Temat postu: Głowica do 2.0 DiD 140KM '2007 (BSY) musze skołować szybko Muszę ASAP kupić nową głowicę, bo starą wysłałem do testu i okazało się, że pękła z góry. Nie do naprawy.
Teraz: opcja max to nowa głowica firmy AMC kod 908818 - z osprzetem (wentyle i coś tam), 2 lata gwarancji. Ale to koszt prawie 3000 brutto, co po dolozeniu uszczelek, rozrzadu i serwisu - da ponad 6K. Poza budzetem troche. Szukam wiec tańszej opcji.
Zastanowiło mnie, ze jak sie wejdzie np. na katalogu intercarsu w szczegoly tej glowicy, zakladka zastosowania, to system pokazal nagle chyba z kilkanascie innych modeli aut z grupy VW kompatybilnych z ta glowica. Oznaczaloby to, ze moze mozna kupic ta sama glowice znacznie taniej, np. jako glowica do Skody, Golfa, czy czegos tam innego ?
Ma ktos dla mnie podpowiedz, jak najtaniej, na fakture i z jakas forma gwarancji sprawic taka glowice do wspomnianego Outlandera 2.0 DiD 140KM '2007 (silnik BSY) ???
|
|
|