Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.5 sedan, automat, zielony, szczecin
leszek738 - 29-05-2015, 09:40 Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2.5 sedan, automat, zielony, szczecin Na olxsie wisi takie ogłoszenie
http://olx.pl/oferta/gala...html#4bf8fde6f4
Oferta od:
Osoby prywatnej
Marka:
Mitsubishi
Model:
Galant
Poj. silnika:
2 500 cm3
Rok produkcji:
1998
Paliwo:
Benzyna
Moc silnika:
160 KM
Przebieg:
240 000 km
Typ nadwozia:
Sedan
Kolor:
Zielony
Stan techniczny:
Nieuszkodzony
Do sprzedania nie zawodny Mitsubishi Galant 2.5 V6 auto jak na swoje lata zadbane w ciągłej eksploatacjii w aucie wszystko działa nic nie wali i nie jest zdewastowane wnetrze czyste ładne zadbane i luxusowe jak na swoje lata mozna sprawdzić w dowolnej stacji obsługi przebieg oryginalny potwierdzony książeczką serwisową oraz wydrukiem z badania technicznego bogate wyposażenie miedzy innymi
-abs/ba/ebd (system wspomagania nagłego hamowania)
-air bag x4
-centralny zamek
-wspomaganie kierownicy
-elektryczne szyby
-elektryczny szyber dach
-elektryczne ustawiane i podgrzewane lusterka
-podgrzewane skórzane fotele
-klimatyzacja automatyczna (sprawna działa NIE jest do nabicia)
-halogeny
-2 komplety kluczy
-pakiet exlusive
-skórzana tapicerka w całym pojezdzie
-elektrycznie ustawiane fotele przednie
-ogrzewanie postojowe webasto mozliwosc ustawienia godziny włączenia i wyłączenia (działa)
-tempomat
-automatyczna skrzynia biegów
Silnik chodzi równo cicho jak nowy skrzynia biegów również żadnych szrpnięć czy nie pokojących odgłosów w aucie nigdy nie była zamontowana instalacja lpg aczkolwiek silnik nadaje się do tego idealnie auto zostało wyprodukowane w Japoni więc jest niezawodne Badanie techniczne Maj 2016
Ubezpieczenie Oc Maj 2016
Cena 6800 do negocjacji
No i tu jest moje pytanie: gdzie jest pułapka w tej ofercie? Bo jak już wiem cena jest dużo za niska...
robertdg - 29-05-2015, 18:22
leszek738 napisał/a: | No i tu jest moje pytanie: gdzie jest pułapka w tej ofercie? Bo jak już wiem cena jest dużo za niska... | Napisz na podforum regionalnym, moze ktoś obejrzy to auto, w opisie nic szczególnego nie napisano poza opcją wyposażenia, stanu technicznego i blacharskiego można sie tak naprawdę domyślac. Tylne lampy zmienione na poliftowe
leszek738 - 06-06-2015, 12:15
Jakby ktoś się zastanawiał nad tym egzemplarzem to dostałem od faceta więcej zdjęć, kielichy w stanie "takim sobie", jedno nadkole: wychodzą powoli purchle, drugie nadkole zjedzone (dziury na wylot). Mojego naprawiałem z takim nadkolem i kosztowało to jakieś 1200pln...
|
|
|