FAQ & How to? - Pytanię o kierwonicę bez poduszki.
thegustacja - 06-06-2015, 22:46 Temat postu: Pytanię o kierwonicę bez poduszki. Cześc.
Może głupie pytanie, ale chce zarejestrowac mojego Lancera GSR w Polsce i zastanawiam się jak to jest u nas z kierwonicą bez poduszki, czy jest problem z przeglądem albo policja?
W sumie to mój GSR nie ma żadnej poduszki powietrznej bo w mojej wersji nie ma poduszki dla pasażera, w zamian jest dodatkowy schowek.
Kierownica MOMO, którą mam teraz, pewnie przypłynęła z Japonii razem z autem, bo już tam była gdy kupiłem Lancera. Miałem też oryginalną kierkę z GSRa (identyczna do Evo), ale ją sprzedałem.
Teraz się zastanawiam czy nie przydałaby mi się z powrotem?
PS. A ja to jest z przyciemnianymi oknami z tyłu, moje to chyba 90tki są?
One także raczej przypłynęły z Japonii to nie ma żadnych certyfikatów.
robertdg - 07-06-2015, 08:33
Trzebaby zdekodowac opcje wyposażenia, jezeli fabrycznie nie było AirBag to nie wiem czy jest przymus doposażania w takowe, co do tylnych szyb, jezeli masz kompletne, sprawne lusterka zewnętrzne to poza fotelem kierowcy nei będą się czepiać o szyby
kabar - 07-06-2015, 08:36
Jeśli nie swieci się kontrolka od poduszek na zegarach to nie powinien się przyczepić.
thegustacja - 07-06-2015, 10:50
W moim aucie fabrycznie była poduszka kierowcy, więc w liście opcji wyposażenia może byc.
Lampka się nie świeci bo żarówki tam nie ma:)
A co do szyb, to przód nie jest w ogóle przyciemniony, to może nie będzie problemu:)
|
|
|