To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.5 v6 LPG NardiTorino Mielec

Trolensys - 18-06-2015, 16:53
Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2.5 v6 LPG NardiTorino Mielec
prosiłbym o opinie
http://olx.pl/oferta/mits...html#4cc8365349

Kod:

Witam, mam do sprzedania Galanta w dobrym stanie. Do poprawy tylne nadkola bo pomału je bierze. Gacek po remoncie skrzyni biegów sprzegła i hamulców. Wyposarzenie: elektr. szyby, lusterka fotele, szyberdach, otwieranie bagaznika, centr zamek, klimatyzacja, climatronik, DVD, TV, podgrzewane fotele i lusterka. Auto sprzedaje ponieważ wyjeżdżam za granice. Na reszte pytań odpowiadam pod nr tel.

telewizoor - 18-06-2015, 19:48

Z tyłu nie ma sprężyn czy jak? :>
robertdg - 18-06-2015, 21:00

Za tą cenę to auto powinno być niemalże nienaganne (nie przesadzając że nowe bo to 17-to letnia taczka), zwłaszcza z tego rocznika, niby do Mielca daleko nie jest z Sosnowca ok 2godziny jazdy, na wszeliki wypadek poproś zdjęcia komory silnika, nadkoli, podłogi, etc w dużej rozdzielczości, zapytaj na jak długo obowiązuje jeszcze legalizacja LPG
Kierownica najproawdopodobniej nie jest w ori obszyciu bo NT miało całkiem inny wzór szycia czy to w wersji z drewnem czy skóra oddychającą ;-)

KsiadzRobak - 19-06-2015, 08:21

Kierownica jak kierownica - ale spójrzcie na fotel kierowcy. Ostatnio miałem 2 klientów z tą skórą - przebiegi to 220 i 280 tysięcy i fotel kierowcy wyglądał jak nowy. Ten wygląda na więcej niż pół miliona km...