To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)

harpagan - 21-02-2007, 11:03
Temat postu: Spotkanie na drodze ;)
Wypatrzylem dzis zielona zabe i sie sfotografowalismy ;)

Gene - 21-02-2007, 11:52

:D
Anonymous - 21-02-2007, 12:15

Fajny widok dwóch kuperków :biggrin:
Anonymous - 21-02-2007, 13:46

A teraz obok Żaby stoi srebrny Eclipse. :twisted: Jutro wrzucę fotki.
harpagan, kiedy robiłeś to zdjęcie? Eclipse stoi na miejscu Twojego Colta od ok 12.00.

harpagan - 21-02-2007, 14:24

10:40 tak jakos :D
Mieszkasz gdzies tam?

Anonymous - 22-02-2007, 08:52

harpagan napisał/a:
10:40 tak jakos :D
Mieszkasz gdzies tam?
Nie, tam mieszka Asia, a raczej jej rodzice. :mrgreen: Nocowaliśmy tam. Na codzień zamieszkujemy w Piastowie.
Anonymous - 16-04-2007, 21:23

Przepraszam, że lekko nie na temat ale od początku: wydawało mi się, iż był kiedyś taki temat (nie pamiętam czy w offtopie czy w sekcji mazowieckiej) gdzie opisywaliśmy nasze kontakty z innymi kierowcami Misiów na drodze. Z racji, iż nie widzę tegoż tematu postanowiłem naskrobać co nieco tutaj, gdyż temat jest zbieżny. A chodzi dokładnie o:

Chciałbym podziękować kierowcy srebrnego Outlandera, który wpuścił mnie przed siebie w dniu dzisiejszym (16-04-2007) w sporym korku przed Rondem Starzyńskiego około godziny 16:30. Rejestracja - Warszawa Bemowo :P
Kierowca wpuścił mnie bez chwili wahania, podziękowałem kierunkowskazem i machnięciem ręki, kierowca "odmachał" :wink: I myślę, że zadziałała tu dobrze pojęta solidarność Mitsumaniaków :)

Moderatora proszę o wyrozumiałość, jeśli post nie pasuje za bardzo do tematu :wink:

harpagan - 17-04-2007, 00:15

Cytat:
Przepraszam, że lekko nie na temat ale od początku: wydawało mi się, iż był kiedyś taki temat (nie pamiętam czy w offtopie czy w sekcji mazowieckiej) gdzie opisywaliśmy nasze kontakty z innymi kierowcami

A nie przypadkiem w sekcji trojmiejskiej :D ?
Mozna podrzucic temat moderatorowi moze cos wykombinuje

Gene - 17-04-2007, 08:53

Ja wczoraj na Ursynowie jechalem za czarnym coltem chyba wlasnie z 3miasta. Chlopak i dziewczyna, po prawej stronie na klapie czerwona nalepka. Pozdrawiam :mrgreen:
Anonymous - 19-04-2007, 22:20

A ja dziś jechałem przed i troche za niebieskim colcikiem od Grodziska do Żyrardowa.Kolega ma chyba 1.3 pod maską bo słabo odchodził i jeszcze zagazowany, ale pozdrawiam
Anonymous - 24-04-2007, 22:53

A czy wśród nas jest posiadacz czarnego GTI (tak mi się wydaje, bo oznaczenia tylne były lekko zdefasonowane) na bielańskich "blachach" :?:
Anonymous - 22-05-2007, 16:05

harpagan, mógłbyś się czasem obejrzeć jak jedziesz. Rozumiem, że w tunelu środkowym swojego Colta możesz mieć jakieś skarby czy coś w tym rodzaju, ale choć czasem mógłbys rzucić okiem na drogę... Pewnie się wpakowałeś w "delikatny" korek przy LeClerc, zjeżdżając z Łopuszańskiej, co? A Subaryny szkoda. Taka ładna była, niepoobijana...
harpagan - 25-05-2007, 10:14

gregorbu napisał/a:
harpagan, mógłbyś się czasem obejrzeć jak jedziesz. Rozumiem, że w tunelu środkowym swojego Colta możesz mieć jakieś skarby czy coś w tym rodzaju, ale choć czasem mógłbys rzucić okiem na drogę...

Ja zawsze tylko przed siebie :D
gregorbu napisał/a:
Pewnie się wpakowałeś w "delikatny" korek przy LeClerc, zjeżdżając z Łopuszańskiej, co?

Znam tam bezczelny piracki objazd ktory stosuje ;)
gregorbu napisał/a:
A Subaryny szkoda. Taka ładna była, niepoobijana...

Nic nie wiem nei widzialem :badgrin:

Anonymous - 25-05-2007, 10:56

harpagan napisał/a:
Ja zawsze tylko przed siebie :D
Tym razem akurat tak nie było. :? Grzebałeś chyba w schowku w podłokietniku.
harpagan napisał/a:
Znam tam bezczelny piracki objazd ktory stosuje ;)
Tyle, że wpadasz w korek przy małym rondzie przy LeClerc. No - chyba, ze na chama przejeżdzasz przez podwórko warsztatu...
harpagan napisał/a:
Nic nie wiem nei widzialem :badgrin:
Coś - zdaje się - wspominałeś, że przed siebie patrzysz... A Subaryna jechała Twoim pasem parę aut przed Tobą. Dostała strzała od smrodzącej śmieciarki Star w lewy tylny błotnik.
harpagan - 25-05-2007, 12:51

Cytat:
Tym razem akurat tak nie było. :? Grzebałeś chyba w schowku w podłokietniku.

To musiales byc bardzo blisko jak takie detale widziales :D
Bylo zaklaksonic ;)
gregorbu napisał/a:
yle, że wpadasz w korek przy małym rondzie przy LeClerc. No - chyba, ze na chama przejeżdzasz przez podwórko warsztatu...

:oops: dokladnie tak
Cytat:
Coś - zdaje się - wspominałeś, że przed siebie patrzysz... A Subaryna jechała Twoim pasem parę aut przed Tobą. Dostała strzała od smrodzącej śmieciarki Star w lewy tylny błotnik.

Patrzec a widziec ... :D
Ostatnio spedzalem po 10-12h w samochodzie i jak widac duzo rzeczy mi umykalo ze zmeczenia