Sporty Motorowe - PiotrusPan w Skarbimierzu 

Serek - 29-10-2005, 21:13
  Zauważyłem, że Piotruś Pan pojawił się w Skarbimierzu na finale wyścigów na 1/4 mili, gdzie niestety Space Star nie dał rady... 

Poznałem po nalepce na tylnej szybie ( charakterystyczna ). Jak wrażenia?
												 JCH - 29-10-2005, 21:32

| Serek napisał/a: | 	 		  | Zauważyłem, że Piotruś Pan pojawił się w Skarbimierzu na finale wyścigów na 1/4 mili, gdzie niestety Space Star nie dał rady...  | 	  

Ale zdaje się, że wykosił Opla Tigrę ... chyba że coś pomieszałem   
												 Serek - 01-11-2005, 22:35
  A tego nie widziałem. Fakt, przybyłem trochę później... Może właściciel Speca się wypowie?
												 Anonymous - 02-11-2005, 18:39
  JAK MOŻECIE W TO WĄTPIĆ ! ! !      Po pierwsze to byłem tam jako kibic a nie zawodnik a w przerwie gdy wszyscy mogli się sprubować stanąłem na starcie z Tigrą i zostawiłem na całą długość mojego Spejsika ot tyle co mam do powiedzenia  
												 Serek - 02-11-2005, 19:59
  No i wszystko jasne. Dzięki za odpowiedź. Jak wrażenia? Szkoda, że tak mało pojazdów się zjawiło, zazwyczaj na finałach jest ich trochę więcej.
												 Anonymous - 02-11-2005, 20:02

| Serek napisał/a: | 	 		  | No i wszystko jasne. Dzięki za odpowiedź. Jak wrażenia? Szkoda, że tak mało pojazdów się zjawiło, zazwyczaj na finałach jest ich trochę więcej. | 	  

Wrażenia dobre ale ja byłem pierwszy raz  napewno nie ostatni, na takiej imprezie to nie mam porównania  

| 

|  

|