Sporty Motorowe - PiotrusPan w Skarbimierzu
Serek - 29-10-2005, 22:13
Zauważyłem, że Piotruś Pan pojawił się w Skarbimierzu na finale wyścigów na 1/4 mili, gdzie niestety Space Star nie dał rady...
Poznałem po nalepce na tylnej szybie ( charakterystyczna ). Jak wrażenia?
JCH - 29-10-2005, 22:32
Serek napisał/a: | Zauważyłem, że Piotruś Pan pojawił się w Skarbimierzu na finale wyścigów na 1/4 mili, gdzie niestety Space Star nie dał rady... |
Ale zdaje się, że wykosił Opla Tigrę ... chyba że coś pomieszałem
Serek - 01-11-2005, 22:35
A tego nie widziałem. Fakt, przybyłem trochę później... Może właściciel Speca się wypowie?
Anonymous - 02-11-2005, 18:39
JAK MOŻECIE W TO WĄTPIĆ ! ! ! Po pierwsze to byłem tam jako kibic a nie zawodnik a w przerwie gdy wszyscy mogli się sprubować stanąłem na starcie z Tigrą i zostawiłem na całą długość mojego Spejsika ot tyle co mam do powiedzenia
Serek - 02-11-2005, 19:59
No i wszystko jasne. Dzięki za odpowiedź. Jak wrażenia? Szkoda, że tak mało pojazdów się zjawiło, zazwyczaj na finałach jest ich trochę więcej.
Anonymous - 02-11-2005, 20:02
Serek napisał/a: | No i wszystko jasne. Dzięki za odpowiedź. Jak wrażenia? Szkoda, że tak mało pojazdów się zjawiło, zazwyczaj na finałach jest ich trochę więcej. |
Wrażenia dobre ale ja byłem pierwszy raz napewno nie ostatni, na takiej imprezie to nie mam porównania
|
|
|