To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Car Audio - Jakie CB radio?

Fiona - 12-08-2015, 12:02
Temat postu: Jakie CB radio?
Chciałam sobie kupić jakieś CB radio, ale jest tego tyle, że nie ogarniam.
Może mi ktoś napisać, czy jest w nich jakaś różnica, czy po prostu mam brać najtańsze i będzie dobre?

darcun4 - 12-08-2015, 16:51

Tym tematem możesz wywołać dyskusję podobną do "wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiej Nocy" :wink:
Ja po kilku poprzednich obecnie jeżdżę z Yosan Pro 120 i anteną Sirio turbo 1000 i sobie chwalę.

Olivia - 12-08-2015, 22:42

Cytat:
Może mi ktoś napisać, czy jest w nich jakaś różnica, czy po prostu mam brać najtańsze i będzie dobre?

To jest taka różnica jak np. z ubraniami. Czy te najtańsze będą na nas dobrze wyglądać - raczej nie. Za mało konkretów podałaś. Trzeba napisać czy będziesz jeździła poza granicę kraju - wtedy potrzebny jest multistandard.

Osobiście wychodzę z założenia że lepiej wybrać coś z górnej półki danego producenta - Sunker Elite Four niżeli najtańszego Presidenta :roll:

krzychu - 13-08-2015, 08:42

Olivia napisał/a:
Presidenta

President Harry II ASC to jest wszystko czego zwykły użytkownik może chcieć...

rej - 13-08-2015, 08:51

krzychu napisał/a:
Olivia napisał/a:
Presidenta

President Harry II ASC to jest wszystko czego zwykły użytkownik może chcieć...

Tak jak kolega wyżej napisał, President Harry to bardzo dobre cb radio pod względem jakości. Redukcja szumów, dobra jakość odbioru i nadawania itd. T
Pamiętaj, że nie bez znaczenia jest również antena. Za przyzwoity bagnet trzeba wydać minimum te 100-150 zł.

Arczi89 - 13-08-2015, 09:28

Ja mam Johnego III jestem bardzo zadowolony ale mimo wszystko żałuje, że poskąpiłem i nie kupiłem Harego III. Głównie chodzi mi o modulacje i przyciski w gruszce ale to tylko taki kaprys ;)
krzychu - 13-08-2015, 12:33

Arczi89 napisał/a:
przyciski w gruszce

Ja w Harry II ASC nie mam. Ale możliwe, że to jest jako opcja z inną gruszką? Osobiście to bym nawet nie chciał bo bardzo rzadko zmieniam kanał, pewnie więcej razy bym to zrobił przypadkiem niż wtedy kiedy trzeba.