Car Audio - Jakie CB radio?
Fiona - 12-08-2015, 12:02 Temat postu: Jakie CB radio? Chciałam sobie kupić jakieś CB radio, ale jest tego tyle, że nie ogarniam.
Może mi ktoś napisać, czy jest w nich jakaś różnica, czy po prostu mam brać najtańsze i będzie dobre?
darcun4 - 12-08-2015, 16:51
Tym tematem możesz wywołać dyskusję podobną do "wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiej Nocy"
Ja po kilku poprzednich obecnie jeżdżę z Yosan Pro 120 i anteną Sirio turbo 1000 i sobie chwalę.
Olivia - 12-08-2015, 22:42
Cytat: | Może mi ktoś napisać, czy jest w nich jakaś różnica, czy po prostu mam brać najtańsze i będzie dobre? |
To jest taka różnica jak np. z ubraniami. Czy te najtańsze będą na nas dobrze wyglądać - raczej nie. Za mało konkretów podałaś. Trzeba napisać czy będziesz jeździła poza granicę kraju - wtedy potrzebny jest multistandard.
Osobiście wychodzę z założenia że lepiej wybrać coś z górnej półki danego producenta - Sunker Elite Four niżeli najtańszego Presidenta
krzychu - 13-08-2015, 08:42
Olivia napisał/a: | Presidenta |
President Harry II ASC to jest wszystko czego zwykły użytkownik może chcieć...
rej - 13-08-2015, 08:51
krzychu napisał/a: | Olivia napisał/a: | Presidenta |
President Harry II ASC to jest wszystko czego zwykły użytkownik może chcieć... |
Tak jak kolega wyżej napisał, President Harry to bardzo dobre cb radio pod względem jakości. Redukcja szumów, dobra jakość odbioru i nadawania itd. T
Pamiętaj, że nie bez znaczenia jest również antena. Za przyzwoity bagnet trzeba wydać minimum te 100-150 zł.
Arczi89 - 13-08-2015, 09:28
Ja mam Johnego III jestem bardzo zadowolony ale mimo wszystko żałuje, że poskąpiłem i nie kupiłem Harego III. Głównie chodzi mi o modulacje i przyciski w gruszce ale to tylko taki kaprys
krzychu - 13-08-2015, 12:33
Arczi89 napisał/a: | przyciski w gruszce |
Ja w Harry II ASC nie mam. Ale możliwe, że to jest jako opcja z inną gruszką? Osobiście to bym nawet nie chciał bo bardzo rzadko zmieniam kanał, pewnie więcej razy bym to zrobił przypadkiem niż wtedy kiedy trzeba.
|
|
|