Chcę Kupić Outlandera - outlander1 turbo co o nim sądzicie
japanfan - 15-08-2015, 14:19 Temat postu: outlander1 turbo co o nim sądzicie Witam!
Co sądzicie o tym outku czy warte jest uwagi czy lepiej odpuścić
http://allegro.pl/show_it...7233#af4b809292
jozek_marek - 18-08-2015, 22:22
1. Szwajcar - na bank coś było robione
2. nie wspomniał o oryginalnym przebiegu - raczej kręcony. Nawet kierownica świeci się a w moim z takim przebiegiem wygląda dosłownie JAK NOWA
3. długo już stoi
4. ten kołpak bardzo razi
staszq2 - 18-08-2015, 22:41
jozek_marek napisał/a: | 1. Szwajcar - na bank coś było robione |
Jak już "coś" piszesz to dokończ co bo w każdym używanym "na bank coś było robione"
jozek_marek napisał/a: | wygląda dosłownie JAK NOWA |
Taa... to chyba nie masz Outlandera od nowości albo nową kierownicę założoną przy 190 kkm
jozek_marek napisał/a: | 3. długo już stoi |
Fakt - jak za tą cenę dość długo ale na początku było coś około 22 - 23 tysie.
Ale jakbyś go kupił to miałbyś jedyny taki egzemplarz OT1 na świecie dlatego, że ma ESP a do tego zapytaj sprzedającego gdzie on naliczył 8 PP
Po zdjęciach widać, że był malowany, klapa tylna w ogóle nie współgra ze zderzakiem i błotnikami ale to nie dyskwalifikuje
IMHO Turbiak bez relingów wygląda jakby nie wyglądał
jozek_marek - 19-08-2015, 08:43
jozek_marek napisał/a: | 1. Szwajcar - na bank coś było robione |
staszq2 napisał/a: | Jak już "coś" piszesz to dokończ co bo w każdym używanym "na bank coś było robione" |
Słabiej lub mocniej musiał przyjechać uszkodzony - nie opłacałoby się ciągnąć szwajcara "w całości".
japanfan - 20-08-2015, 20:26
No w idealnym stanie to on niestety nie jest , silnik i osprzęt ok ale spód do roboty.Ale i tak po negocjacjach go kupiłem,więc trzeba go teraz przywrócić do żywych bo kołpak szpeci
staszq2 - 27-08-2015, 19:53
japanfan napisał/a: | kupiłem |
No to gratki i czekamy na temat w "Nasze Miśki"
japanfan - 30-08-2015, 12:28
Dzięki! Jak już będzie przerejestrowany i trochę nim pojeżdżę to na pewno coś napisze
Jeżeli chodzi o kierownice to ma normalne zużycie i jest jeszcze w dobrym stanie ,klapa nie odbiega od reszty.Środek jest zadbany tylko ktoś pety palił i trzeba ozonowanie zrobić,lakier gdzie nie gdzie jest porysowany jak by po krzakach próbował , a najgorszy jest spód (konserwacja hamulce no i pewnie zawieszenie).Motor i osprzęt wygląda ok.
|
|
|