Carisma - Ogólne - [Cari 1.8] trzecie światło stopu
Anonymous - 22-02-2007, 17:33 Temat postu: [Cari 1.8] trzecie światło stopu Witam wszystkich
Jestem posiadaczem carsmy 1.8 GLS exclusive . moja carisma mniała zamontowany oryginalnie ( tak myślę ) spojler na tylnej klapie w tym spojlerku jest mniejsce na światło stop ale zamiast światła jest przykręcona zaślepka na cztery sróbki . Moje pytanko jest takie , czy ja mogę gdzieś dokupić takie światełko jeżeli tak to gdzie lub może któryś z forumowiczów jest posiadaczem światełka i jest mu zbędne to chętnie odkupię . Spojler jest standardowy jest też na nim wytłoczone od spodu napis mitsubishi . W razie jakichś pytań mogę wysłać na maila zdjęcia .
Bedę bardzo wdzięczny za pomoc
pozdrawiam
Darek
mlun - 22-02-2007, 22:10
Poszukaj na allegro może znajdziesz.
Anonymous - 23-02-2007, 18:44
Na allegro ciężka sprawa musiałbym znaleźdź najlepiej producenta który handluje takimi spojlerami wtedy może dokupiłbym samo światło stopu
mlun - 24-02-2007, 21:12
A popytaj w sklepach czy nie maja takeigo pasujacego porpstu.
robert123 - 09-03-2007, 22:33
jeśli jest to oryginał to spytaj w ASO
Anonymous - 11-11-2007, 14:17 Temat postu: światło stopu witam ja też kopię wszędzie za takim światłem i nic może gdzieś na szrocie albo po wypadku cari jak byś znalazł to napisz a też dam znać jak coś znajdę . pozdrawiam czarek
Anonymous - 18-01-2009, 13:02
Hello! Mam taki problem. Kilka dni temu przestało świecić trzecie światło stopu, a więc rozebrałem je. Wziąłem miernik i sprawdziłem napięcie na ostatniej kostce. Napięcie jest, ale jak podłączam trzeci stop to ginie. Jak podłączam trzecie światło bezpośrednio pod aku to świeci. Nic z tego nie rozumiem!!!
barthez2183 - 18-01-2009, 19:50
U mnie było to samo,sprawdź czy nie masz przerwanego kabla w tej gumie między klapą a budą,tak było z moim stopem.
|
|
|