To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Zlot 2015 - dyskusje pozlotowe

Bartek - 04-09-2015, 20:46

Cytat:
Co do Pogorzelicy to z opini jakie słysze i z fotek jakie widze to żałuje

I masz czego żałować, zwłaszcza, że silna ekipa z 3miasta jechała - nie wierzę, żeby nikt nie znalazł miejsca dla takiego chucherka jak Ty, a jakbyś wyraził chęć jazdy w środę, sami byśmy Cię zabrali - byliśmy w Gdańsku po drodze :arrow: po prostu żałuj - a jutro pewnie opublikuję swoje poZlotowe przemyślenia....

mabda - 06-09-2015, 08:29

powtorki chetnie
ALE odnosnie pogorzelicy:
- nie wszyscy jestesmy milosnikami jednego gatunku muzyki ;)
- warunki w osrodku nieadekwatne do ceny

Anja - 06-09-2015, 11:09

(Mabda, jakiego jednego. W piątek wieczorem słyszałam "plastikową biedronkę" itp., w sobotę mocne brzmienie...)
mjsystem - 06-09-2015, 11:39

Z muzyką nikt nigdy nie dogodzi nikomu, więc argument mało ważący.
Jaro1974 - 06-09-2015, 15:18

I tu się ze Sławkiem zgodzę. Ile ludzi, tyle gustów muzycznych. Ja nie jestem fanem ani plastikowej biedronki ani ciężkiego brzmienia (po tym drugim do dziś nity w mojej konstrukcji dobijam bo puściły :twisted: :wink: ). Ale ja mam taki argument, mianowicie miejsca parkingowe. Ja jestem za tym jednak aby one były jednak na terenie ośrodka. Fakt, w Pogorzelicy była firma ochroniarska która ich pilnowała, ale uważam jednak że jak będą stały na terenie ośrodka, to będą zawsze bezpieczniejsze niż na ogólnodostępnej ulicy. To jest moje skromne zdanie. :wink:
banderas40 - 06-09-2015, 15:26

Czyżby w jakikolwiek sposób bezpieczeństwo twego pojazdu było zagrożone? Moim zdaniem żadnej różnicy i nie przesadzajmy z tym obowiązkowym stawianiem aut na terenie ośrodka.
mabda - też mówiłem reszcie organizatorów że ceny są za niskie i nieadekwatne do tego co ośrodek daje w zamian ale czego się nie robi by spotkać kilku znajomych dlatego poświęciliśmy się i daliśmy takie niskie ceny.

Jaro1974 - 06-09-2015, 15:45

Rafał nie o to mi chodzi że było zagrożone i chwała Wam wszystkim za to bo organizacja w tym kierunku była super. U Was to wyszło dobrze, ale wiesz, nie wszędzie są takie możliwości żeby firma zewnętrzna nam pilnowała aut, a jeśli już będzie to za konkretną monetę. I to są dodatkowe koszta dla organizatorów. Poza tym baranów na drodze nie brakuje i różnie się to kończy. U Was nic się nie stało, u drugich też, ale u piątych może się stać a to są tzw. sytuacje nieprzewidywalne i głównie o to mi chodzi. :wink:
Bizi78 - 06-09-2015, 16:09

Chciałem tylko dodać, że jest to temat z propozycjami na zlot w 2016r. a nie od wylewania żali :wink: .
Jaro1974 - 06-09-2015, 16:12

Bizi78 napisał/a:
Chciałem tylko dodać, że jest to temat z propozycjami na zlot w 2016r. a nie od wylewania żali :wink: .

Przepraszam, zachowałem się jak gówniarz i proszę o wybaczenie :twisted: :mrgreen: :wink:

Bizi78 - 06-09-2015, 16:22

Masz wybaczone Jarku, od samej JG :D .
banderas40 - 06-09-2015, 18:07

Za ochroniarzy zapłaciliśmy nie byli za darmo. Pozdrówka i również przepraszam poniosło mnie troszkę ;-)
koszmarek - 06-09-2015, 21:35

banderas40 napisał/a:
nieadekwatne do tego co ośrodek daje w zamian

aż sobie na pamiątkę zdjęcie pokoju i kibla zrobiłam :D Bo by mi mama nie uwierzyła :D

mabda - 07-09-2015, 08:51

banderas40 napisał/a:
mabda - też mówiłem reszcie organizatorów że ceny są za niskie i nieadekwatne do tego co ośrodek daje w zamian ale czego się nie robi by spotkać kilku znajomych dlatego poświęciliśmy się i daliśmy takie niskie ceny.

chyba mamy inne pojecie niskich cen...

Bartek - 07-09-2015, 10:30

mabda, mówiąc szczerze, chyba trochę się czepiasz ;) - ceny jak na okolicę normalne - nie mówię, że nie da się taniej, ale da się drożej ;)

Co do warunków - domki faktycznie o niższym standardzie niż "pawilon", ale murowane domki nieogrzewane zimą, mało gdzie wyglądają lepiej po kilku latach użytkowania

mabda - 07-09-2015, 11:41

nie czepiam. wyrazam wlasna opinie i mam do tego prawo. zreszta sluchajac ludzi nie jest to tylko moja opinia.
to byl moj 7 zlot i szczerze mowiac warunki byly najgorsze za najwyzsze pieniadze.

na szczescie udalo nam sie znalezc na czas przedzolotowy domek 1,5km dalej w standardzie o niebo lepszym w cenie zdecydowanie nizszej