Zloty i Spoty - Zlot 2015 - dyskusje pozlotowe
Bartek - 04-09-2015, 20:46
Cytat: | Co do Pogorzelicy to z opini jakie słysze i z fotek jakie widze to żałuje |
I masz czego żałować, zwłaszcza, że silna ekipa z 3miasta jechała - nie wierzę, żeby nikt nie znalazł miejsca dla takiego chucherka jak Ty, a jakbyś wyraził chęć jazdy w środę, sami byśmy Cię zabrali - byliśmy w Gdańsku po drodze po prostu żałuj - a jutro pewnie opublikuję swoje poZlotowe przemyślenia....
mabda - 06-09-2015, 08:29
powtorki chetnie
ALE odnosnie pogorzelicy:
- nie wszyscy jestesmy milosnikami jednego gatunku muzyki
- warunki w osrodku nieadekwatne do ceny
Anja - 06-09-2015, 11:09
(Mabda, jakiego jednego. W piątek wieczorem słyszałam "plastikową biedronkę" itp., w sobotę mocne brzmienie...)
mjsystem - 06-09-2015, 11:39
Z muzyką nikt nigdy nie dogodzi nikomu, więc argument mało ważący.
Jaro1974 - 06-09-2015, 15:18
I tu się ze Sławkiem zgodzę. Ile ludzi, tyle gustów muzycznych. Ja nie jestem fanem ani plastikowej biedronki ani ciężkiego brzmienia (po tym drugim do dziś nity w mojej konstrukcji dobijam bo puściły ). Ale ja mam taki argument, mianowicie miejsca parkingowe. Ja jestem za tym jednak aby one były jednak na terenie ośrodka. Fakt, w Pogorzelicy była firma ochroniarska która ich pilnowała, ale uważam jednak że jak będą stały na terenie ośrodka, to będą zawsze bezpieczniejsze niż na ogólnodostępnej ulicy. To jest moje skromne zdanie.
banderas40 - 06-09-2015, 15:26
Czyżby w jakikolwiek sposób bezpieczeństwo twego pojazdu było zagrożone? Moim zdaniem żadnej różnicy i nie przesadzajmy z tym obowiązkowym stawianiem aut na terenie ośrodka.
mabda - też mówiłem reszcie organizatorów że ceny są za niskie i nieadekwatne do tego co ośrodek daje w zamian ale czego się nie robi by spotkać kilku znajomych dlatego poświęciliśmy się i daliśmy takie niskie ceny.
Jaro1974 - 06-09-2015, 15:45
Rafał nie o to mi chodzi że było zagrożone i chwała Wam wszystkim za to bo organizacja w tym kierunku była super. U Was to wyszło dobrze, ale wiesz, nie wszędzie są takie możliwości żeby firma zewnętrzna nam pilnowała aut, a jeśli już będzie to za konkretną monetę. I to są dodatkowe koszta dla organizatorów. Poza tym baranów na drodze nie brakuje i różnie się to kończy. U Was nic się nie stało, u drugich też, ale u piątych może się stać a to są tzw. sytuacje nieprzewidywalne i głównie o to mi chodzi.
Bizi78 - 06-09-2015, 16:09
Chciałem tylko dodać, że jest to temat z propozycjami na zlot w 2016r. a nie od wylewania żali .
Jaro1974 - 06-09-2015, 16:12
Bizi78 napisał/a: | Chciałem tylko dodać, że jest to temat z propozycjami na zlot w 2016r. a nie od wylewania żali . |
Przepraszam, zachowałem się jak gówniarz i proszę o wybaczenie
Bizi78 - 06-09-2015, 16:22
Masz wybaczone Jarku, od samej JG .
banderas40 - 06-09-2015, 18:07
Za ochroniarzy zapłaciliśmy nie byli za darmo. Pozdrówka i również przepraszam poniosło mnie troszkę
koszmarek - 06-09-2015, 21:35
banderas40 napisał/a: | nieadekwatne do tego co ośrodek daje w zamian |
aż sobie na pamiątkę zdjęcie pokoju i kibla zrobiłam Bo by mi mama nie uwierzyła
mabda - 07-09-2015, 08:51
banderas40 napisał/a: | mabda - też mówiłem reszcie organizatorów że ceny są za niskie i nieadekwatne do tego co ośrodek daje w zamian ale czego się nie robi by spotkać kilku znajomych dlatego poświęciliśmy się i daliśmy takie niskie ceny. |
chyba mamy inne pojecie niskich cen...
Bartek - 07-09-2015, 10:30
mabda, mówiąc szczerze, chyba trochę się czepiasz - ceny jak na okolicę normalne - nie mówię, że nie da się taniej, ale da się drożej
Co do warunków - domki faktycznie o niższym standardzie niż "pawilon", ale murowane domki nieogrzewane zimą, mało gdzie wyglądają lepiej po kilku latach użytkowania
mabda - 07-09-2015, 11:41
nie czepiam. wyrazam wlasna opinie i mam do tego prawo. zreszta sluchajac ludzi nie jest to tylko moja opinia.
to byl moj 7 zlot i szczerze mowiac warunki byly najgorsze za najwyzsze pieniadze.
na szczescie udalo nam sie znalezc na czas przedzolotowy domek 1,5km dalej w standardzie o niebo lepszym w cenie zdecydowanie nizszej
|
|
|