To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Coś mnie ucieło na stronie klubowej ?

luk_szc - 30-10-2005, 20:06
Temat postu: Coś mnie ucieło na stronie klubowej ?
Do mojego numerku już nie dochodzi tj. 76 :D
Anonymous - 30-10-2005, 20:46

Do mojego też 75 ale niewiem czy to ma znaczenie ważne że go już mam a w sklepie i tak dalej nie mogę kupować , atak bardzo chciałem tą naklejke srebną z adresem MM i szklaneczę ale cóz cały czas czekam na meila z wytycznymi żebym mógł się zarejestrować w sklepie
Anonymous - 30-10-2005, 20:50

I jakoś numerki klubowe się poprzestawiały :(
Hubeeert - 30-10-2005, 21:58

Cós nie tak - ale igi da radę - pewnie po weekendzie :D
Firebee - 31-10-2005, 08:56

kacza grypa dopadla nasza strone.... wielka prosba.... pamietajcie na wszelki wypadek numerki klubowe ktorych nie ma na stronie a dopisywalem oki?
pozdrawiam
Firek

Anonymous - 31-10-2005, 17:37

Jak można zapomnieć jak tyle się na niego czekało i taki to zaszczyt!!!
Firebee - 31-10-2005, 20:28

jesli do Halloween nie zacznie dzialac to wpisze Was jeszcze raz na tej ok?:P Pozdro
FirosłaF Pierwszy

igi - 01-11-2005, 17:43

jutor bedzie stara - nowa wersja stronki . Klubowicze sa wszyscy. Tylko plis cierpliwosci :) Tak jak firek napisal to wszystko przez kaczki ;)
Karwoś - 01-11-2005, 22:26

Oj szkoda że na razie ze sklepu nici - przynajmniej w moim przypadku - ale jestem cierpliwy :) A numer swój pamietam na szczeście i on się zgadza :)
Firebee - 02-11-2005, 09:00

ok, klubowicze odzyskani na starej wersji strony... Nad nową Iguś walczy... (na pewno główna się nie wyłoży, bo od czasu założenia serwisu mamy chyba z 3 jej wersje:PPP, więc zawsze któraś będzie działać..)

Co do sklepu - produkcją gadżetów jak zapewne większość z Was wie zajmuje się Kordiank2, jeśli jest on za granicą to nie ma szans by gadżety powstały...

Pozdrawiam
Firek

igi - 02-11-2005, 09:04

Firebee napisał/a:
chyba z 3 jej wersje:PPP, więc zawsze któraś będzie działać..

:oops: mam nadzieje ze któraś bedzie dzialać. Jak na zlość zrezygnowałem z dostawcy internetu w domku i teraz kicha :( ale powalcze

Efa! - 02-11-2005, 16:44

Igi, a może U need h.e.l.p.?
igi - 03-11-2005, 07:54

Heh kofana Efus! Jedyna rzecz to ze nie mam neta w domku. Zastanawiam sie czy wziasc kablowke czy neostrade. Planuje sie przeprowadzic w niedalekiej przyszlosci i nie wiem czy jest sens podpisywac nowa umowe. Dzis skocze do rodzicow i posiedze.

Ale dzieki za oferowana pomoc. Jak cos to bede krzyczał :)

kordiank2 - 05-11-2005, 14:27

Firebee napisał/a:
ok, klubowicze odzyskani na starej wersji strony... Nad nową Iguś walczy... (na pewno główna się nie wyłoży, bo od czasu założenia serwisu mamy chyba z 3 jej wersje:PPP, więc zawsze któraś będzie działać..)

Co do sklepu - produkcją gadżetów jak zapewne większość z Was wie zajmuje się Kordiank2, jeśli jest on za granicą to nie ma szans by gadżety powstały...

Pozdrawiam
Firek

są szanse, ale to już chyba wiecie :lol:
przy okazji chciałem ponowić poruszany wcześniej problem: czy dałoby się zrobić jakieś przekierowanie ze sklepu na maila do osoby, która akurat zajmuje się jakimś gadżetem?
np. jeśli ktoś zamawia kubek, to żeby informacja ze sklepowego koszyka trafiała od razu do mojego maila, bo nie byłoby wtedy zamieszania i wszystko szłoby szybciej, a tak to borecki musi wszystko ogarniać, zbierać, segregować, informować...

Firebee - 05-11-2005, 14:54

No wlasnie, to to tylko wie Borecki czy sie da:P Boruś da rade? bo wkrotce tez chcialbym wprowadzic co nieco.. i fajno by bylo ze kazdy"producent" wiedzial o zamowieniach...
No chyba ze kazdy producent otrzyma dostep(admina) do sklepu i bedzie wiedzial kto w ktorej chwili co zamowil..
Borus prosze o słów parę (niekoniecznie trzy:P)

Pozdro
Firek