To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Problemy techniczne - Space Star 1.9 DID błąd DF056

Mymon - 18-09-2015, 20:59
Temat postu: Space Star 1.9 DID błąd DF056
Witam jestem NOWY na forum przejrzałem cały internet i nie znalazłem odpowiedzi wiec zacznę od początku dostałem od taty mss od taty jest to wersja 1.9 did 115 km i mam kilka problemów z autkiem pierwszym problemem jest to odkąd mój tato odkupił samochód od wujka miał on już problem taki ze brakowało mocy i zapalał się Check tato wymienił wszystko i nic nie pomogło ale mój tatko jest jednym z tych w który nie wierzy w moc komputera ale do rzeczy Check dalej się zapalał ja dostałem autko pojechałem na komputer i wykazało błąd DF056 czyli przepływomierz wymieniłem go na używanego i pomogło tato był happy i ja ze w końcu ma moc i nie świeci się Check po 4 miesiącach znowu się zaczęło się podpięcie pod komputer i okazało się znowu przepływomierz pojechałem kupiłem 1 nic nie dało trudno może zepsuty kupno 2 i ponownie nic nie dało i teraz w końcu przeszedł pora na 3 i ta sama historia
mechanik załamuje ręce ja tez mam 3 przepływomierze i żaden nie działa "prawdopodobnie" i prośba wielka do was żebyście pomogli bo nie wiem co robic

Bizi78 - 18-09-2015, 21:37

Coś dziwny ten nr. błędu :? .
We Wrocku masz dobrego speca deejay :D .
Napisz do niego PW czy da radę ogarnąć temat DiD-a.