Nasze Mi¶ki - KRA KRA KRA - 3 Mitsubishi spod Krakowa
animrumru - 05-10-2015, 22:49 Temat postu: KRA KRA KRA - 3 Mitsubishi spod Krakowa Czesc, tu Tomek z/spod Krakowa, przedstawie sie, bo z forum korzystam od dawna, ale bardziej w celu znalezienia cennych informacji, niz aktywnie piszac.
Przyznaje sie, to ja rok temu kupilem Outlandera Turbo (Turboczarnucha) z Lublina od macia. Niestety dalej nie mam koncowek spryskiwaczy reflektorow, ktore ktos ukradl niedlugo przed zakupem. Poza tym to auto jest obledne
Mam rowniez Lancera Sedana z 2008, kolor szary.
Oraz czarnego Lancera Sport z 2003, ale jak na 2osoby to o jedno auto za duzo, wiec niestety wystawilem go wlasnie na otomoto (nie bede zamieszczal linka, bo to by byla reklama)
W najblizszej rodzinie jest jeszcze jedno auto tej marki. W sumie nie wiem, co jest z nami nie tak
Pozdrawiam serdecznie
macia - 06-10-2015, 22:15
O, hejjjj! Jak tam mój ex czarnuch się spisuje???
animrumru - 07-10-2015, 01:25 Temat postu: KRA KRA KRA - 3 Mitsubishi spod Krakowa Witam,
pomimo zagazowania, po odpowiedniej regulacji wysmienicie po ponad 20tys, nigdy nie zawiodl (puk, puk), jak na razie tylko drobne wymiany i przeglady. Po autostradach PL/CZ/SK/RO/BG/HU/AT idzie jak burza, w korkach na jedyneczce poslusznie sie toczy, tylko na zimnym biegi zaczynaja haczyc. Ale to bajka nie samochod.
Daj znac jak bedziesz sprzedawal nastepnego Outlandera
A tak serio to przymierzam sie za kilka lat do nowszego tym razem z tempomatem i w Dieslu (zasieg na baku benzyny lub LPG szczegolnie przy >15l/100km przy >150km/h w porownaniu z dieslem jest jednak irytujacy) Chociaz nie powiem, 8l tez mu sie zdarzylo spalic.
Ideal to stara buda jedynki z osiagami tego egzemplarza z jakims cudem wepchnietym 100litrowym bakiem i wiekszym bagaznikiem...
Pozdro,
Tomek
Marcin-Krak - 09-10-2015, 18:06
To duża szansa, że ostatnio widziałem Turboczarnucha. Chyba, że dysze spryskiwaczy to temat chodliwy w¶ród fanów cudzej własno¶ci
|
|
|