To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Wolny czas, las, L200 i dwa pieski ;-)

JCH - 24-02-2007, 16:11
Temat postu: Wolny czas, las, L200 i dwa pieski ;-)
Cytat:
Dzisiaj po obiedzie pakuję żonę, córkę i dwa wielkie psy i ruszamy na podbój okolicznych lasów. Ciekaw jestem swoich odczuć i radości...
Rozumiem, że dla kierowcy, żony, córki to frajda buszować w samochodzie po lesie :lol: Ale dla piesków ... :? :?: Chyba że wysadzasz je na wjeździe do lasu i każdy daje na swoim 4x4 ;)
Matejko - 24-02-2007, 17:33

Cytat:
Rozumiem, że dla kierowcy, żony, córki to frajda buszować w samochodzie po lesie :lol: Ale dla piesków ... :? :?:

psy na pace i ktory sie dluzej utrzyma dostanie kolacje :D

tego drugiego juz raczej nie trzeba bedzie karmic :badgrin:

saphire - 24-02-2007, 18:50

no ten drugi będzie właśnie na kolacje dla tego pierwszego :badgrin:
Hubeeert - 25-02-2007, 14:35

jerryy napisał/a:
Kochani, a gdzie się podziały posty o moich psach, które zdecydowanie ożywiły atmosferę - z tego co zauważyłem?

Otóż abyście mieli świadomość, że psy nie cierpią powiem tak:

Mam dwa ogromniaste Cane Corso - parka waży około 150 kg. Problem polega na tym, że one uwielbiają buszować po lasach, jednak moimi dotychczasowymi autami ciężko jest wjechać - szczególnie w okresie zimy czy wiosennych roztopów - na tyle głęboko w las aby mogły szaleć całkiem bez smyczy (oczywiście przejąźdżki Q7 w takim zestawieniu raczej nie wchodzą w grę - ze zrozumiałych - jak sądzę i dla Was - względów. W sytuacji gdy napotkamy ludzi robią oni uzasadniony rwetes - bo się po prostu boją, co rozumiem, bo to, że ja mam ochotę spacerować po lesie z dwoma smokami nie znaczy, że inni muszą też chcieć z nimi obcować. Teraz natomiast biorę miśka i wjeżdżam w głuszę... Ot co !!
Zatem ja będę miał radość z wjechania w dziką knieję, a psaki sobie potem poszaleją podczas gdy ja spędzę czas na podziwianiu miśka

Pozdrawiam,
J.