[04-13]Colt CZx - awaria colta 1,5 benzyna 2004r
arturocolt - 10-10-2015, 14:00 Temat postu: awaria colta 1,5 benzyna 2004r Witam jestem posiadaczem Colta 1,5 benzyna z 2004r. W dniu wczorajszym samochód normalnie zapalił przy wyłączaniu silnika był słyszalny odgłos ( cyknięcia ) po wyjściu z samochodu nie działał centralny zamek, następnie wszedłem do środka po włożeniu i przekręceniu kluczyka w stacyjce wogóle nie było prądu. Następnie po niecałej godzinie samoistnie włączyły się światła awaryjne i było zasilanie. Lecz i tu problem po włożeniu kluczyka do stacyjki i przekręceniu świeci się na wyświetlaczu kontrolka kluczy ( chyba immobilasier ) można przekecić kluczyk lecz samochód nie odpala. Ne mozna rówież odpalić samochodu z drugiego kluczyka. PROSZĘ O POMOC auto pojechało na lawecie do warsztatu i po podłączeniu komputera diagnostycznego najprawdopodobniej nic nie jest zapisane w komputerze co JEST GRANE PROSZĘ o POMOC PORADĘ na adres colt@poczta.fm
Pozdrawiam
mrcng - 10-10-2015, 20:24
moze aku padl?
arturocolt - 10-10-2015, 20:28
Witam dzięki za zwrócenie uwagi na mój problem ale aku chyba dobry gdyż jak wróciłem to wszystko działa i jest prąd mógł akumulator to spowodować
londolut - 15-10-2015, 10:16
arturocolt, rozumiem rozpaczliwe szukanie pomocy ale nie dubluj postów tyle razy.
Zrobiłem porządek.
rufuz - 24-10-2015, 17:59
a auto moze sprowadzone z "Reichu" i kupione u handlarza ? Kiedy kupione (byly wczesniej jakies problemy).
1.5 nie byly chyba dostepne w PL wiec raczej z za zachodniej granicy.
|
|
|