Forum ogólne - Czy kto¶ z Mitsumaniaków jest w Irlandii ze swoim Mi¶kiem??
Anonymous - 25-02-2007, 14:10 Temat postu: Czy kto¶ z Mitsumaniaków jest w Irlandii ze swoim Mi¶kiem?? Witam w kwietniu lece do Polski ,aby Misiek nie stał już taki samotny na parkingu...Sprowadzam auto do siebie i mam w zwi±zku z tym pytanie:
Czy może kto¶ z Mitsumaniaków siedzi sobie w Irlandii? Je¶li tak to może zorganizujemy lokalnego spota?...Podniesliby¶my rangę klubu do miedzynarodowego
Jak cos to info na mail lub tel: +353 862 086 095
Przy okazji pozdrawiam wszystkich Mitsumaniaków.
Anonymous - 25-02-2007, 14:26
nie wiem ,czy nie jest to blad...
1.cena tego auta w polsce jest duzo wyzsza niz na wyspach-sprzedajac je w polsce za otrzymane pieniadze kupujesz tu to samo auto kilka lat mlodsze i co wazniejsze w duzo lepszym stanie[stan drog!]
2.ciezko sie jezdzi z kierownica po lewej stronie
ale to sa naturalnie moje osobiste odczucia.
Anonymous - 25-02-2007, 14:38
Widzisz ja w to auto wpakowałem kupę pieniędzy i uczucia...Nie jest to zwukły lancerek ,tylko auto ,które opu¶ciło fabryke jako 1,5 zupełny golas a zostało doposażone w kompletne graty od GTi plus kilka niezłych udogodnień...Takiego auta sie nie sprzedaje...Ja tu mam czym jeĽdzić,wiec nie zwoże Mi¶ka jako ¶rodka transportu ,tylko jako hobby...
P.S. Lepiej mi się jeĽdzi tu autem z nasz± kierownica niż z kierk± po prawej stronie..kwestia przyzwyczajenia ,ale naprawde wole zmieniac biegi prawa niż lew± ręk±
|
|
|