To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Mitsubishi Galant 2.5 kombi, Wrocław - Odradzam

Chlebek - 27-10-2015, 19:38
Temat postu: [EAx 97-04] Mitsubishi Galant 2.5 kombi, Wrocław - Odradzam
Nie wiem, czy jest to dobry dział, ale nie polecam zakupu tego auta
http://moto.gratka.pl/tresc/19179781.html
Byłem je oglądać w zeszłym tygodniu i tak:
-Jedna lampa to soczewka, druga zwykła
-Kielichy nieudolnie naprawiane
-Progów praktycznie nie ma
-Podłoga nie wygląda najlepiej
-Samochód musiał dostać mocny dzwon w przód, bo cały pas przedni względem maski jest wciągnięty o ok.2-3cm
-Praktycznie na każdym elemencie nadwozia można się doczepić do jego stanu, wszędzie jakieś rysy, wgniecenia.
Dodam, że auta nawet nie odpalałem, bo jego stan zewnętrzny mnie skutecznie zniechęcił do dalszych oględzin. Wiadomo, że cena auta nie jest duża, ale na prawdę szkoda kogoś czasu na to auto, jeżeli myśli na poważnie o tym ogłoszeniu, a chciałby dobre auto.

dmi - 27-10-2015, 23:09

Serio, za tą cenę i do tego jeszcze V6+ gaz to to jest cena prawie złomowa, ja bym nawet nie jechał oglądać
Chlebek - 28-10-2015, 07:08

Powiem tak, miałem po drodze po niego jadąc po drugiego, więc 20 minut oględzin mi nie zaszkodziło. Ale myślę, że informacja zawsze może się przydać dla kogoś kto oglądał/ogląda te ogłoszenie, bo według właściciela, który de facto jest w UK i sprzedaje auto, to samochód jest w stanie bdb, a jedyną wadą przez telefon o której mówił, to były minimalne purchle na nadkolach z tyłu.
Bartekkita - 28-10-2015, 19:24

Chlebek, dzięki za opinie :) może komuś się przyda :P A jak ten drugi?
Chlebek - 28-10-2015, 23:21

Powiem tak, po drugiego jechałem z myślą, żeby kupić na części, lub bazę pod przekładkę legnuma, ale okazało się, że samochód jest w tak dobrym stanie, jak za śmieszne pieniądze(3tys), że zostawiłem je jako dupowóz i pewnie zostanie ze mną na dłużej
Bartekkita - 08-11-2015, 14:35

Ciesze, że się udało :) założyłeś już temat w Naszych Miśkach? Chętnie pooglądam tą okazję :)